Šai sievietei ir ļoti spēcīgs gars, viņa atteicās veikt abortu medicīnisku indikāciju dēļ. Lūk, viņas brīnumi pēc sešiem gadiem! (13 bildes)

Samanta sakostiem zobiem centās nedomāt ļaunu. „Es vēlos vēl nogaidīt,” viņa drosmīgi izlēma. Viņa vienkārši nespēja to izdarīt. Pēc pāris nedēļām ārsti atkal visu sagrieza ar kājām gaisā. „Viss būs labi, jums būs dvīņi,” tāds bija verdikts.

Samanta ar vīru vairs jau nesaprata, kā uz to visu reaģēt. Vai nu ārsti bija nepārliecinoši, vai arī gadījums bija ļoti īpašs. Tikai pieņemšanā pie cita ārsta viņi atkal tika samulsināti „Nē, jums nebūs dvīņi,” teica ārsts. „Jums būs trīnīši!”

„Pēc katra ārsta apmeklējuma mums parādījās arvien vairāk riksu,” atcerās Samanta. „Es biju laimīga, tikai katru reizi prātoju, ko pateiks kārtējais ārsts. Varbūt viņi tur ir četri? Seši? Varbūt desmit?”

Pareizi saka – apdomā ko vēlies, vēlēšanās mēdz piepildīties.  Samanta ieradās slimnīcā uz izmeklējumu, kad ārsti viņā atrada vēl vienu bērniņu! Bet ziņas bija ne tikai iepriecinošas! Bērniņiem četratā bija ļoti grūti attīstīties, tāpēc ārsti piedāvāja ķirurģiskā veidā izņemt divus no bērniem kopā ar vienu placentu, lai atlikušie divi varētu dzimt daudz stiprāki.

Vecāki mēģināja Samantu pierunāt darīt tieši tā, kā liek ārsti. „Atjēdzies!” viņi apgalvoja „Tev taču tāpat būs divi, kāpēc pakļaut sevi riskam?” Bet Samanta nevienu neklausīja. Bet patiesi, kā gan viņa varēja izlemt, kuriem no viņas bērniem ļaut dzīvot un kuriem ne? Viņa tika hospitalizēta uz mēnesi, lai saglabātu grūtniecību.

  1. oktobrī 2010. gadā Samanta dzemdēja brīnišķīgus bērniņus. Odrija, Emma, Natālija un Izabella bija diezgan vājas, jo piedzima jau 26. grūtniecības nedēļā, tāpēc krietnu laiku viņām bija jāatrodās intensīvās terapijas nodaļā, pirms visas četras tika palaistas mājās. Šis stāsts kārtējo reizi pierāda, ka mātes sirds visu pasaka priekšā.

Lūk, arī video, kur var apskatīt visu stāstu.

Galu galā viņa varēja arī piekrist vecāku un ārstu pierunāšanai..

avots

COMMENTS

Pievienot komentāru