RTA noslēdza sadarbības līgumu ar SIA “ZAAO”

Tikšanās laikā tika parakstīts līgums, kas paredz sadarbību RTA studentu un RTA dibinātās Austrumlatvijas Tehnoloģiju vidusskolas (ATV) skolēnu prakses programmu īstenošanā, kā arī informācijas un pieredzes apmaiņā, kas vērsta uz abu līgumu parakstījušo pušu ietekmes pilnveidošanu reģionālās attīstības jomā, kā arī zinātniski pētnieciskās un mācību metodiskās sadarbības attīstību.

Pēc līguma parakstīšanas viesi RTA Inženieru fakultātes dekānes Ērikas Teirumniekas vadībā apmeklēja RTA Inženieru fakultāti, kur tikās ar Inženierzinātņu institūta personālu un apsprieda SIA “ZAAO” interesējošās pētniecības tēmas. Pārrunu rezultātā tika iezīmētas pētnieciskās tēmas infiltrāta attīrīšanā, atkritumu pārstrādē, IKT risinājumu pielietošanā uzņēmumā. Lai labāk izprastu uzņēmuma problemātiku, jau aprīlī tika ieplānota RTA atbildes vizīte uz SIA “ZAAO”.

SIA “ZAAO” ir uzņēmums, kas piedāvā kvalitatīvus un vides prasībām atbilstošus atkritumu apsaimniekošanas pakalpojumus visās Ziemeļvidzemes reģiona pašvaldībās, kā arī atsevišķos Malienas un Pierīgas reģiona novados, un tās darbības virziens ir atkritumu savākšana, šķirošana, uzglabāšana, apstrāde, pārkraušana, pārvadāšana un apglabāšana. Uzņēmums īsteno arī sabiedrības izglītošanas un informēšanas aktivitātes.

Pievienot komentāru