Pusotra gada laikā var zaudēt 60% no sava svara atsakoties no viena produkta savā ēdienkartē. Netici? Izlasi!

Šis ir patiešām neticams stāsts par kādu unikālu sievieti. Aptaukošanās mūsdienās ir viena no visnopietnākajām problēmām, kuru var saukt arī par slimību, no kuras katru dienu cieš aizvien vairāk un vairāk cilvēku.

Šodien mēs vēlamies padalīties ar saviem lasītājiem ar kādu gadījumu – mēs vēlamies pastāstīt kādu patiesu stāstu par sievieti, kura cieta no smagas aptaukošanās. Viņa savulaik pēc dzemdībām svēra 150 kg, bet vēl pēc kāda laika sāka tikai pieņemties un pieņemties svarā, jo nespēja kontrolēt savu nebeidzamo ēšanas vēlmi.

Pateicoties vienai nelielai izmaiņai viņas uzturā, sieviete tika vaļā no 89 kg liekā svara, turklāt to izdarīja salīdzinoši īsā laika periodā. Ja viņa nebūtu saņēmusies to izdarīt, tad pati nemaz ilgi uz šī pasaules nenodzīvotu.

Neskaitot lieko svaru, sievietei nācās saskarties arī ar pārvietošanās traucējumiem un sāpēm mugurā.

Taču, līdzko viņa saprata, ka tā vairs tālāk nevar turpināties, viņa sāka rūpēties par savu veselību, jo vienkārši vēlējās izdzīvot. Viņa sāka uzturā lietot tikai veselīgu pārtiku un trīs reizes nedēļā nodarbojās ar kardio treniņiem.

Tikai pusotra gada laikā viņai izdevās nomest 89 kg liekā svara, un tas viss tādēļ, ka viņa no sava uztura izslēdza ogļhidrātus un cukuru. Viņa katru dienu sekoja līdzi šādam diētas plānam:

Šķir nākošo lapu un iepazīsties ar ēdienkarti! 

Pievienot komentāru