Psihologs norādīja, kā pārvaldīt stresu

Meditācija. Meditācija ir mērķtiecīga domāšana, un jūs to varat veikt, izmantojot vingrinājumus, kuros tiek izmantotas tādas pašas kustības kā pastaigā vai peldēšanā. Jūs varat meditēt, praktizējot relaksāciju, stiepšanos vai dziļu elpošanu.

Meditāciju veidu ir daudz, tāpēc atrodiet sev piemērotāku. Bet vairums ekspertu norāda, ka 75% gadījumu dziļi elpošanas vingrinājumi palīdz tikt galā ar stresu, nomierina paātrinātu sirdsdarbību un mazina trauksmes sajūtu.

Atlaidiet situāciju un dodieties uz priekšu. Atlaidiet to, ko nevarat kontrolēt, un neuztraucieties par to. Sagatavojieties pēc iespējas labāk notikumiem, par kuriem zināt, ka tie izraisa stresu, piemēram, darba intervijai…

Lasi vēl: Farmaceits pastāstīja, kurā dienas laikā lietot vitamīnus, lai tie labāk uzsūktos

Saziņa. Izskaidrojiet, kas jūs uztrauc, kādam uzticamam draugam vai ģimenes loceklim. Eksperts norāda, ka dalīšanās savās raizēs ar uzticamu cilvēku var palīdzēt uz to paskatīties no cita skatupunkta un samazināt uztraukumu.

Esi reālists.  Izvirziet reālistiskus mērķus attiecībā uz mājām un darbavietu un, ja iespējams, izvairieties no pārmērīgas plānošanas. Tā jūs paši sevi pasargāsiet no nevēlamām stresa situācijām!

Mums ir iespējams samazināt stresu savā dzīvē! Prakse pierāda, ka šie ieteikumi strādā! Cerams, ka tie noderēs arī jums!

 

 

Leave a Comment