Psihologi ir nosaukuši 4 pazīmes, kas liecina, ka esat iemīlējies cilvēkā, kurš jums nav piemērots

Psihologi stāsta, ja partneris liek tev justies nedrošai, tas, iespējams, nav tavs vīrietis.

“Tauriņi vēderā” bieži rodas, kad iemīlas. Taču dažkārt tie var parādīties pavisam nepareizā laikā un nepareizam cilvēkam. Ir noteiktas pazīmes, kas liecina, ka esat iemīlējies nepareizajā cilvēkā.

Rada jums nedrošības sajūtu

Psihologi ir atklājuši, ka, ja jūsu partneris liek jums justies nedroši, tad, iespējams, viņš nav jūsu cilvēks. Iespējams, ka viņš jūs arī šantažē, ka jebkurā brīdī jūs pametīs. Tas viss tādēļ, lai jūs ap viņiem staigātu uz  pirkstgaliem. Šādā situācijā ir vērts padomāt par savām attiecībām.

Jūs pastāvīgi jūtaties tā, it kā jūs būtu nepareizs

Ja pastāvīgi jūtaties tā, it kā jūs kaut ko darītu nepareizi, vai arī šī sajūta jūsos ir izsaukta, tad jūs esat attiecībās ar nepareizu cilvēku. Ja jūsu partneris jūs patiesi mīl, viņš tā ar jums nerīkosies.

Psihoterapeits Robins Šterns stāsta, ka tā ir galvenā manipulācijas pazīme, tā tiek izmantota, lai kontrolētu jūsu dzīvi.

Jūs neattīstāties

Šķiet, ka jūs stāvat uz vietas, lai gan daudz strādājat un veicat daudz darbību, bet patiesībā tikai “nobeidzat” laiku bez rezultātiem. Vai pat ar nostalģiju atceries pagātni, kurā tev bija labāk nekā tagad, neskatoties uz ambīcijām un sapņiem.

Lasi vēl: Kā atpazīt foršu meiteni: top 12 pazīmes

Jūs jūtaties izolēts

Izjūta, ka attiecībās jūtaties izolēts, ir sarkanais karogs. Tas izpaužas tā, ka partneris var aizliegt jums tikties ar draugiem vai ģimeni.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 53%

0%

Cilvēks, kurš izaicinoši ļauj jums pazaudēt no redzesloka tuvākos cilvēkus, nav jums piemērots. Viņi vēlas, lai jūs būtu atkarīgs tikai no viņiem.

 

 

Leave a Comment