Psihisku traucējumu simptomi, kurus jauc ar kaprīzēm

Aleksitomija

Ir grūti iedomāties, bet ir cilvēki, kuri nespēj pareizi interpretēt savas emocijas. Viņi tiešām neapzinās savu emocionālo stāvokli, nevar pateikt un parādīt, ka jūtas. Tie, kam nelaimējās dzīvot ar aleksitomiju bieži dzird, ka ir vienaldzīgi un nepatiesi, kaut gan viņu pašu vainas tur nav.

Skaņas

Šī problēma ir pazīstama teju ikvienam no mums. Jebkurš cilvēks var izjust nepatīkamas sajūtas, izdzirdis kādu troksni, kas to kaitina, piemēram čīkstoņu, klauvēšanu utt. Dažos gadījumos reakcija uz tādām skaņām kā psihisks traucējums. Šajā gadījumā cilvēks nespēj noslēpt savu aizkaitinājumu.

Vardarbīga emocionālā izpausme

Par vardarbīgu emocionālo izpausmi sauc stāvokli, kad cilvēks uzvedas neparedzami dažās situācijās. Tas ir saistīts ar emocijām. Piemēram, smieties, kad slikti, un raudāt, kad jautri. Turklāt noturēties ir grūti, gandrīz neiespējami.

Nevēlēšanās pakļauties

Ikviens kolektīvs, tādā cilvēkā var atpazīt savu kolēģi: viņš vienmēr cīnās ar priekšnieku, nekad nepilda savus uzdevumus, jebkuru uzdoto darbu saņem ar nepatiku. Tas nozīmē, ka tas liecina par psihisku traucējumu, bet ne par sliktu rakstura īpašību.

avots

Pievienot komentāru