Plašs horoskops nedēļai no 30. oktobra līdz 2023. gada 5. novembrim visām zodiaka zīmēm

Uguns stihijas zīmes

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Auniem nākamajā nedēļā ir svarīgi izvairīties no kavēšanās darbā, īpaši pirmdien. Šajā dienā tev vajadzētu noskaņoties būt aktīvam, proaktīvam, izrādīt interesi un apņēmību. Līdz nākamajai nedēļas nogalei tev vajadzētu sākt plānot aizraujošas aktivitātes un ļauties neparastām brīvdienām.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Lauvām saskaņā ar astroloģisko prognozi otrdien un trešdien nāksies saskarties ar zināmām grūtībām. Šajā laikā saites ar apkārtējiem var saasināties egoisma un pārpratumu dēļ. Ieteicams dot priekšroku darbam vienatnē. Šī nedēļa ir ideāli piemērota mācībām un radošiem projektiem.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)
Ir vērts atzīmēt, ka Strēlnieki, gluži pretēji, nākamajā nedēļā var paši sev sagādāt problēmas. Visas grūtības, ar kurām viņi saskarsies, būs vairāk saistītas ar viņu pašu iztēli. Šis periods ir piemērots, lai rastu atbildes uz satraucošiem jautājumiem. Svarīgi ir neaizvērties sevī, bet meklēt prieku un interesantus mirkļus sev apkārt.

 

Zemes elementa zīmes

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)
Vēršiem nākamā nedēļa ir kā “ražas novākšanas” laiks. Ir svarīgi uzmanīt savu rīcību un domas, kā arī pieturēties pie saviem principiem un izvairīties no apšaubāmiem piedāvājumiem. Šajā periodā nevajadzētu meklēt personīgo labumu – vienkārši iegremdē sevi procesā un izbaudi to.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Jaunavām nākamajā nedēļā turpināsies tie paši jautājumi, kas bija aktuāli pagājušajā nedēļā. Tomēr retrogrādais Marss varētu palēnināt tavu aktivitāti un apgrūtināt ātru rezultātu sasniegšanu. Ceturtdien un piektdien par šķērsli varētu kļūt tavas spēcīgās emocijas un iespaidīgums, tāpēc ir svarīgi tās kontrolēt.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris).
Visas nedēļas garumā āži saskarsies ar lielu atbildību. Tev nāksies uzņemties vadību un risināt dažādas jomas, tostarp ceļošanu, finanses un savstarpējo komunikāciju.

 

Gaisa elementa zīmes

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs).
Dvīņiem ieteicams ļauties plūsmai, pievērst uzmanību kļūdu labošanai un esošās situācijas uzlabošanai. Šis nav piemērots laiks radikālām pārmaiņām un jauniem sākumiem.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Svari nākamajā nedēļā nodarbosies galvenokārt ar ģimenes un mājas lietām, kā arī finanšu aspektiem. Ir svarīgi izvairīties no iedziļināšanās sīkumos, lai neieslīgtu sīkumos. Bailes aizvainot vai radot neērtības var tikai kavēt tavu rīcību. Rīkojieties saskaņā ar steidzamiem uzdevumiem, un liktenis uzņemsies savu gaitu.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Ūdensvīriem viskrāsainākās nedēļas dienas būs otrdiena un trešdiena, kad būsi uzmanības centrā. Tavs garastāvoklis šajās dienās, visticamāk, būs svārstīgs – gan pārlieku jautrs, gan diezgan skumjš. Jebkurā gadījumā atbalstiet sevi un noskaņojiet sevi uz labāko.

Ūdens elementa zīmes

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Pirmdiena būs diena, kas Vēžiem var šķist nepatīkama. Tomēr nevajadzētu izmist, jo turpmāk viss kļūs vieglāk. Tev vajadzētu nodarboties ar savām lietām un personīgajām interesēm, neatsakoties no saviem plāniem citu dēļ. Taču vispatīkamākā diena būs piektdiena, kad liktenis tev dāvās savas labākās dāvanas.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)
Skorpioni, tev jābūt gatavam plānu maiņai, negaidītiem notikumiem un apstākļiem. Iespējams, šie scenāriji liks tev reaģēt negaidītā veidā. Tomēr sevis un pasaules izzināšanas process turpinās, un tajā nav nekā īpaša.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Zivis, ceturtdien un piektdien tev būs lieliska iespēja saprast notikumu un citu cilvēku rīcības iemeslus un izdomāt, kā rīkoties tālāk. Šajās dienās lieliski darbosies tava intuīcija. Radošām personībām būs lieliska iespēja pavirzīties uz priekšu meistardarbu radīšanā, un mīlētāju jūtas sasniegs lielu dziļumu.

Leave a Comment