Pensionāre 30 gadus dzīvoja blakus savai mātes mūmijai

Vecums pats par sevi nav patīkams ar virkni slimībām, nespējīgumu, ar iespēju pagatavot garšīgu, veselīgu ēdienu…Bet, kad vecums nāk ar psihiskiem traucējumiem – tas situāciju pasliktina pavisam izteikti.

Kaimiņi zināja, kā sauc nerunīgo sievieti no viņu kāpņu telpas – viņi nelīda pie viņas ar jautājumiem, neuzbāzās. Tik reizi pa reizei atstāja ēdienu pie viņas durvīm, ko viņa klusējot arī pieņēma.

Bet viņa ilgu laiku nerādījās, un tāpēc kaimiņi sāka uztraukties un izsauca policiju. Viņi to darīja vietā: policija sievieti atrada bez samaņas, viņu uzreiz nogādāja slimnīcu. Bet dzīvokļa apskatē tika atklāts vēl viens briesmīgs atradums.

Gultā svētku tērpa gulēja sadalīties sācis ķermenis, kas bija ieskauts ar ikonām un atkritumiem. Pensionāre nespēja šķirties no mirušās mātes ķermeņa un, pēc ekspertu sacītā, dzīvoja tam blakus 30 gadu garumā.

Turklāt viņai visapkārt bija atkritumu kalni – vecas avīzes, žurnāli. Acīmredzot pensionārei bija psihiski traucējumi, kad cilvēks ap sevi vāc atkritumus, uzskatot tos par kaut ko nepieciešamu.

avots

Pievienot komentāru