PBK ziemas sezona – jaunu šovu un seriālu laiks! PBK ziemas sezona – jaunu šovu un seriālu laiks!

Februāra pirmā nedēļa Pirmajā Baltijas kanālā (PBK) iepriecinās ar jaunu medicīnas seriālu “Lancets” ar Pāvelu Trubineru un Poļinu Agurejevu galvenajās lomās, un jaunu svētdienas šovu “Galvenā loma”, kuru vadīs Pāvels Prilučnijs un Irina Muromceva.

Jeļenas Nikolajevas (filmas “Popsa”, “Vaņečka” un sēriāli “Manekene”, “Komisāre”) uzņemtā 16 sēriju melodrāma “Lancets” stāsta par talantīgu sirds ķirurgu, kura dzīve strauji mainījās pēc sievas nāves. Sižeta dinamiskā detektīva līnija, kas organiski ierakstās filmas melodramatiskajā kontūrā, uzturēs pastāvīgu spriedzi, jo galvenais varonis dzīves apstākļu dēļ praktiski kļūs par medicīnas detektīvu. Lielisks aktieru ansamblis – Pāvels Trubiners, Poļina Agurejeva, Jevgeņija Simonova, Boriss Kamorzins un citi – liks skatītājiem just līdzi notikumiem. Skatieties Pirmajā Baltijas kanālā no 28. janvāra darba dienās pēc programmas “Latvijas laiks”.

Svētdien, 3. februārī plkst. 19.15 sākas jauns TV šovs “Galvenā loma”. Divpadsmit programmas dalībniekiem būs jāpārtop par leģendāru filmu varoņiem. Jana Čurikova, Dmitrijs Dibrovs, Rodions Gazmanovs, Anfisa Čehova, Arina Šarapova, Natālija Podoļska, Valērijs Sjutkins, Aleksandrs Panajotovs, Anna Sedokova, Aleksejs Jagudins, Askolds Zapašnijs un Marija Kiseļova sacentīsies par projekta uzvarētāja titulu. Šā projekta vadītāju lomās iejutīsies Irina Muromceva un Pāvels Prilučnijs.

Demonstrēšanai Pirmajā Baltijas kanālā tiek gatavoti arī jauni seriāli ar skatītāju iemīļotiem aktieriem. Paulina Andrejeva, Kirils Kjaro, Aleksandrs Ustjugovs, Olga Lomonosova fantastiskas seriālā par robotu un cilvēku cīņu “Labāk nekā cilvēki”. Maksims Matvejevs, Pāvels Prilučnijs, Aleksandrs Domogarovs, Igors Petrenko vēsturiskā filmā “Glābšanas savienība” par dekabristu sacelšanos. Vladimirs Maškovs, Lukerja Iļjašenko, Aleksandrs Paļs, Deniss Švedovs kriminālās drāmas “Uzbrukums” 2. sezonā. Aleksandrs Domogarovs, Viktorija Isakova, Jūlija Auga, Andrejs Ļeonovs spiegu trillerī “Zorge”. Antons Šagins, Timofejs Tribuncovs, Aglaja Tarasova, Sergejs Barkovskis retro seriālā par blēžiem “Atradenis”. Kirils Zaicevs un Anna Snatkina komēdijas seriālā “Kops”. Mihails Porečenkovs leģendārā seriāla turpinājumā “Nacionālais drošības aģents. 20 gadus vēlāk”. Maksims Matvejevs psiholoģiskajā trillerī “Trigers” (“Provokators”). Aleksejs Čadovs un Anna Snatkina spiegu filmā “Operācija “Valkīra””. Deniss Švedovs galvenajā lomā psiholoģiskajā retro detektīvā “Doktors Preobraženskis”. Demonstrēšanai tiek gatavota arī filma par četrām sievietēm ar fenomenālām spējām, kuras strādā izlūkdienestā, bet tai pat laikā dzīvo visparastāko ikdienas dzīvi – “Šifrs”. PBK skatītājus iepriecinās „Dzērve debesīs” – stāsts par piloti Asju Solncevu. Tiks parādīta arī britu projekta “Doctor Martin” adaptācija “Doktors Martinovs” ar Kirilu Safonovu un Olgu Lomonosovu galvenajās lomās. Jevgeņijs Stičkins filmējies piedzīvojumu filmā “Alibi”. 2019. gadā tiks parādīta arī ceturtā “Mažora” sezona ar Pāvelu Prilučniju galvenajā lomā. Tāpat skatītājus gaida seriāla “Grūtniecības tests” 2.sezona. Konstantīns Habenskis filmējies “Metode” otrajā sezonā.

PBK tiešraidi, kā arī programmu atkārtojumus var noskatīties portālā www.tvdom.tv.

Leave a Comment