Pāvela Globas zvaigžņu prognoze nedēļai no 22. līdz 28. janvārim – nedēļa ar daudz iespējām

Vadošais zvaigžņu eksperts Pāvels Globa prognozē pozitīvas pārmaiņas nedēļā no 2024. gada 22. līdz 28. janvārim, ko ietekmēs Veneras nostiprināšanās un Urāna retrogrādās kustības beigas.

Pēc viņa teiktā, nedēļa sola uzlabot garastāvokli, sekmīgu cīņu ar grūtībām darbā un mīlestībā, atzīmējot pozitīvas tendences visās dzīves jomās, ziņo Abiem žurnālisti.

Uguns stihijas zīmes

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Auniem ieteicams sakārtot sevi, izvirzīt pareizos mērķus un izvairīties no tenku klausīšanās. Pozitīvs periods, lai rūpētos par veselību un palīdzētu tuviniekiem.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Lauvām ir jāpieliek pūles un jātic sev, lai saglabātu mīlestību un palielinātu naudas līdzekļus. Iespēja izkāpt no savas komforta zonas un prātīgi izvērtēt situāciju.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)
Strēlniekiem tiek solīta konsekvence un skaidrība rīcībā. Izvairies no egoisma un savtīguma. Nedēļas beigās radīsies iespēja satikt cilvēku, kas nesīs laimi.

Zemes elementa zīmes

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)
Vēžiem ieteicams nesteigties ar lietām. Nedēļa var būt pagrieziena punkts, kas nesīs jaunas iespējas. Dzīves dažādība palīdzēs uzlādēties ar jaunām emocijām.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Jaunavām ieteicams rūpīgi sekot līdzi notikumiem. Nedēļa ir piemērota darbam, mīlestībai un personīgo problēmu risināšanai. Izvairies no strīdiem, lai nepadotos emocijām.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris).
Mežāzim ieteicams pievērst uzmanību sīkumiem. Planētas palīdzēs atrisināt konfliktus un rūpēties par darījumiem. Laiks ir piemērots iepirkšanās un sporta nodarbībām.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Pievienot komentāru