Patiesi laimīgi pāri savas mīlestības bildes sociālajos tīklos nepublicē. Tas ir fakts!

Mēs dzīvojam ļoti neparastā laikā, kad ārējais izskats cilvēkiem bieži vien nozīmē vairāk par realitāti. Mēs veltām daudz uzmanības tam, ko citi ir varējuši ieraudzīt mūsu virtuālajā dzīvē, un vēlamies, lai citu acīs tā būtu nevainojama. Mēs iegūstam informāciju par saviem draugiem no sociālā tīkla Facebook ierakstiem, bet bieži izdarām nepareizus secinājumus…

Kā jūs domājat, vai visi tie, kuri savu mīlestību izliek vispārējai apskatei, ir patiešām laimīgi reālajā dzīvē? Patiesi laimīgi cilvēki nepublicē savas mīlestības fotogrāfijas sociālajos tīklos.

Tas, kurš ir laimīgs, patiesībā ir pārāk aizņemts, lai koncentrētu savu uzmanību uz virtuālo pasauli, kuras patiesībā nemaz nav. Turklāt tam nav absolūti nekādu iemeslu! Kā likums, cilvēks, kurš sociālajos tīklos ievieto skaistas bildes, vēlas piesaistīt sev uzmanību, un pārliecināt citus, ka viņa dzīvē viss ir lieliski. Bet tam, kurš patiešām mīl un ciena savu dzīvesbiedru, vienkārši nav vajadzības to darīt.

Viņam nevajag nevienu pārliecināt par savām jūtām, nevajag saņemt piekrišanu jebkādā ziņā. Laimīgi pāri dzīvo savu ( īstu!) dzīvi, bet ar sevišķi svarīgiem savas dzīves brīžiem dalās tikai ar saviem tuvākajiem. Kad jūs mīlat, tad jums obligāti gribas padalīties ar savu prieku ar kādu! Ja jūs sajūtat, ka tas ir tā – varat būt pārliecināts, ka jums blakus ir patiesi radniecīga dvēsele un cilvēks, ar kuru vienmēr gribas būt kopā. Tādā situācijā nav nekādas jēgas stāstīt par savām attiecībām draugiem un paziņām. Jo tie, kuri lūdz padomu un piekrišanu no citiem, kā likums, sajūt zināmu nepārliecinātību par savu rīcību. Bet, kad jūs saprotat, ka jūs cienāt un mīlat viens otru – nepārliecinātība tiek vienkārši izslēgta! Tieši tāpēc apmierinājuma un  savu rīcību atbalstu meklēšana sociālajos tīklos zaudē jebkādu jēgu. Cilvēki, kuri šie atšķirību ir sapratuši, apzinās, ka laime ir būt kopā ar mīļoto cilvēku, un tie nepiešķir nekādu nozīmi sava profila pastāvīgai atjaunošanai.

Pētījumi ir pierādījuši, ka tie, kuri neizmanto sociālos tīklus, ir ievērojami laimīgāki. Viņi neizvirza sev mērķi pierādīt kādam savu veiksmi, nelielās ar savām jūtām, viņi sazinās ar draugiem reālajā pasaulē, kur attiecībām un draudzībai ir daudz lielāka vērtība. Viņi dzīvo spilgtu dzīvi un gūst no tā baudu! Daudzi jau ir aizmirsuši par īstu, patiesu attiecību vērtību. Ja jūs negribat atkārtot citu kļūdas – nepublicējiet savas mīlestības fotogrāfijas sociālajos tīklos. Jo patiesā dzīve ir daudz interesantāka un aizraujošāka par virtuālo pasauli!

avots

Pievienot komentāru