Pasaulē pirmā ģimene, kas dzemdēja sešīšus. Lūk, kādi viņi izskatās pēc 30 gadiem!

Šī ir pasaulē pirmā ģimene, kurai ir piedzimuši sešīši. Lūk, kāda šī ģimene izskatās pēc 30 gadiem!

1983. gada 18. novembris kļuva par Voltonu ģimenes īpašo dienu. Taču šī diena leģendāra kļuva ne tikai viņu ģimenei, bet arī visai pasaulei, jo šie seši mazulīši kļuva par pasaulē pirmajiem sešiem dvīņiem, kas veiksmīgi izdzīvoja dzemdībās.

Džanete šo dienu atceras ar smaidu uz lūpām, taču viss nebūt negāja tik gludi, kā bija iecerēts. Viņi uz ilgu laiku bija iestrēguši sastrēgumā, kuru izraisīja kāds smagais auto ar nepienācīgi nostiprinātu kravu, kas sasita priekšā esošo automobili. Pāris tik ļoti baidījās nepagūt uz slimnīcu…

Ir pagājuši jau 30 gadi, un Džanete jau kļuvusi par omīti. Viņai bija tik dīvaini redzēt, ka viņas mazdēls sver 3,3 kg un tā tiek uzskatīta par normu, lai gan pēc skata viņš bija pavisam maziņš.

Taču tad, kad dzemdēja pati Džanete, katra bērniņa svars knapi pārsniedza 1 kilogramu!

Tolaik Voltonu ģimene bija nopietni apsvērusi iespēju adoptēt, jo viņiem nekādi neizdevās palikt stāvoklī. Ārsti vienkārši plātīja rokas un teica, ka tur neko nevarot padarīt. Izrakstītie medikamenti nepalīdzēja, tādēļ pāris jau lēnām krita izmisumā un bēdās.

Kad Džanete uzzināja, ka viņa ir stāvoklī, šis jaunums ļoti iepriecināja un vienlaikus šokēja pāri. Vīrs paņēma atvaļinājumu gada garumā, lai palīdzētu Džanetei ar bērniem, bet pati Džanete nolēma visu savu dzīvi veltīt bērniem.

Tā kā katra piedzimusī meitenīte svēra ārkārtīgi maz, viņām savas pirmās sešas dzīves nedēļas nācās pavadīt jaundzimušo intensīvās aprūpes nodaļā. Tikai pēc tam vecākiem tika ļauts saņemt savus bērnus. Tad arī viss sākās.

Šķir nākošo lapu, lasi turpinājumu un noskaties video

COMMENTS

Pievienot komentāru