Pārģērbjoties par medmāsu, sieviete nolaupa jaundzimušo un slēpj viņu 19 gadus. Kā beidzās šī seriālam līdzīgā epopeja?

Tomēr nolaupītā meitene nesteidzas pārcelties pie saviem bioloģiskajiem vecākiem. Turklāt viņa aizstāv sievieti, kura viņu audzināja visus šos gadus.

Kamija satikās ar savu īsto māti Šanaru Moubliju un tēvu, taču ir publiski paziņojusi, ka Gloriju arī turpmāk uzskatīs par savu mammu.

“Es joprojām viņu mīlu. Manas sajūtas pret māti nekad nemainīsies,” vēsta CNN, citējot Kamijas teikto.

Pirms dažiem gadiem 52 gadus vecajai Glorijai piesprieda 18 gadu cietumsodu par nolaupīšanu.

“Šajā tiesvedībā nav uzvarētāju un zaudētāju. Šī ir ļoti skumja lieta, un ir cietuši daudzi cilvēki,” sacīja tiesnese Marianne Aho.

Sniedzot liecību, meitenes bioloģiskā māte Šanara Moublija bija ļoti emocionāla. Viņa pastāstīja, kā bērna nolaupīšana ietekmējusi viņas dzīvi un ka viņa cietusi no pašnāvnieciskām domām vēl daudzus gadus pēc notikušā.

LASI VĒL: Austrālijā kāds pusaudzis vērsās slimnīcā ar ārkārtīgi neparastām brūcēm uz kājām

Nolaupītāja savu vainu atzina un atvainojās bioloģiskajiem vecākiem, taču pārsūdzēja spriedumu, aizbildinoties, ka noziedzīgā nodarījuma brīdī esot bijusi depresīvā stāvoklī, jo bija zaudējusi savu īsto mazuli. Saņemtas ziņas, ka Glorija joprojām esot aiz restēm, bet, iespējams, drīz iznāks brīvībā.

Kamija intervijā ABC News stāstījusi, ka viņa turpina kontaktēties ar Viljamsu un joprojām sauc viņu par mammu. Viņa apmeklē Viljamsu cietumā, un sievietes bieži zvana viena otrai. Tajā pašā laikā Kamija pamazām iepazīst ar savu bioloģisko ģimeni, kurā aug trīs bērni.

“Esmu devusies [apraudzīt viņus] Floridā vairākas reizes un ar viņiem sazvanos. Mēs runājam pa tālruni gandrīz katru dienu,” pauda pusaudze.

avots: vrutmilife.com

Pievienot komentāru