Par “Vecpuisi” Jegoru Krīdu cīnīsies meitene, kura ir septītā grūtniecības mēnesī

11.martā televīzijas kanāls TNT sāka translēt jaunu šova “Vecpuisis” sezonu. Par šova varoni šoreiz kļuva 23 gadus vecais dziedātājs Jegors Krīds.

Projekta veidotāji sola, ka šī sezona būs visatklātākā un emocionālākā visa šova vēsturē.

Jau tagad ir zināmas dažas raidījuma detaļas.

Tas, ka filmēšana notika ārzemēs – Dubajā un Barselonā. Jegors meitenēm rīkoja randiņus, kurus viņas atcerēsies visu savu dzīvi.

Šova producente Marija Ņikoļska pastāstīja, ka dāzas meitenes zināja, ka par varoni kļūs Krīds.

“Lielākā daļa dalībnieču zināja, vai arī nojauta, ka “Vecpuisis” būs Jegors Krīds. Daudzas, kā izrādījās, bija pazīstamas ar viņu jau pirms projekta.

Viena meitene burtiski divas dienas pirms “Vecpuiša” filmēšanas sākuma filmējās ar viņu kādā reklāmā, bet cita ar viņu daudzus gadus draudzējās, dažas no pretendentēm ir viņa fanes.

Kopumā, saistībā ar šo uzreiz izveidojās ļoti daudzas intrigas”, – citē StarHit producenti.

Kaut kas jau ir zināms arī par šova dalībniecēm. Projektā atkal parādīsies Darja Kļukina, kura pagājušajā sezonā cīnījās par Iļja Gļiņņikovas sirdi. Tad meitene pati pameta projektu, jo atgriezās pie sava bijušā.

Par Jegora potenciālajām līgavām kļuva arī šova “DEJAS” dalībnieces Uļjana Pilajeva un Jeļena Golovaņ, modele, seksa koučs, divu bērnu māte, meitene septītajā grūtniecības mēnesī un precēta dāma.

avots

Leave a Comment