Par ko visbiežāk žēlojas un apvainojas dažādas zodiaka zīmes. Kas var viņus izsist no sliedēm?

Dvīņi: mērķu trūkums.

Dvīņi zina, ko viņi grib, bet ne vienmēr zina kā to iegūt. Viņiem ir svarīgs mērķis un virziens, viņiem jāzina, kur virzīt savu enerģiju. Ja Dvīņi nezina, kāpēc un kur virzīties, tas var viņus izsist no sliedēm. Un vēl Dvīņiem ir grūti sevi piespiest pārvarēt šķēršļus – viņi nemitīgi meklēt sev attaisnojumus, kāpēc to nedara. Bet bez tā nekur nevar tikt, tāpēc viņiem vajag saņemt sevi rokās un pielikt pūles, lai virzītos uz priekšu.

Vēzis: nepareiza apkārtne.

Vēzis ir pārmērīgi emocionāls, īpaši, kad runa iet par viņa attiecībām ar citiem cilvēkiem. Un viņu nepareizās rīcības atstāj ļoti sliktu ietekmi uz viņu, liek justies nelaimīgam un pazudušam. Viņš cenšas kaut ko izmainīt, bet patiesībā slīkst arvien lielākā aizvainojumā. Lai izvairītos no stresa, Vēzim vajag mācīties distancēties no cilvēkiem, kuri viņu nesaprot.

Lauva: cieņas trūkums pret sevi.

Lauva ir vislaimīgākais, kad viņu novērtē un ciena. Pretējā gadījumā viņš vienkārši zaudē pašsavaldīšanos un pamatu zem kājām. Bet Lauvu var saprast, jo galvenais ir pašcieņa, un tieši tas ir pamats pārliecībai par sevi.

Jaunava: apkārtējo viedoklis.

Stresa līmenis, kuru izjūt Jaunava domājot par to, ko “padomās cilvēki”, ir proporcionāls tam, cik daudz spēka un brīvības Jaunava iegūst, atmetot šīs domas. Ja Jaunava ir neapmierināta ar dzīvi, tad tas ir tāpēc, ka viņa dzīvo nevis sev, bet citiem. Tas neļauj pašrealizēties.

Svari: balansa trūkums starp darbu un mīlestību.

Svarus uztrauc divas lietas: darbs, kuru viņi dara, un cilvēki, kurus viņi mīl. Bet Svariem ļoti bieži ir grūti atrast balansu starp šīm lietām: viņu enerģija viegli pāriet no viena uz otru. Problēma ir tā, ka Svariem ir nepieciešams balanss, lai justos apmierināti.

Skorpions: nespēja kontrolēt savas domas.

Skorpioniem rodas problēma, ka viņi nezina, kā pārvaldīt savas reizēm neracionālās un impulsīvās idejas. Lieta nav tajā, ka Skorpions nevar kontrolēt to ko domā, bet tajā, ka viņam jāiemācās izvēlēties pašu svarīgāko un vajadzīgo. Vēl vairāk, Skorpionam nepieciešams novirzīt savas dusmas, savādāk tas kļūst par šķērsli viņa ceļā.

Strēlnieks: bēgšana no problēmām.

Strēlniekiem nemitīgi jābūt kustībā. Viņi alkst pieredzi, un, ja viņi nav apmierināti ar dzīvi, tas ir tāpēc, ka viņi jūtas nespējīgi atrisināt noteiktas problēmas. Strēlnieki sapņi, ka viņiem būs ideāla dzīve, māja un partneris, bet bieži nav gatavi pūlēties, lai to sasniegtu. Atliekot problēmu risināšanu izklaižu dēļ, viņu tās tikai padziļina.

Mežāzis: stabilas platformas trūkums.

Mežāzis ir teju vispiezemētākā zodiaka zīme. Ja viņam nav mājīgas mājas, uzticams partneris un stabils darbs, viņš nevar būt laimīgs. Bet, lai iegūtu to, viņam ir nepieciešams pielikt dažas pūles un iesaistīt dažas emocijas, ko Mežāzis nevēlas darīt.

Ūdensvīrs: ambīciju trūkums.

Ūdensvīri vēlas gūt panākumus, un, ja viņi ir neapmierināti ar savu dzīvi, tas ir tāpēc, ka pasīvi plūst pa straumi, bet nevēlas uzņemties iniciatīvu. Viņa laime ir atkarīga no projektu un ideju īstenošanas. Ja viņš pārtrauc augt, viņš nonāk dziļā emocionālā bedrē.

Zivis: radošuma trūkums.

Zivīm ir ļoti vajadzīga lietu sapratne, bet ļoti bieži tā trūkst. Labākais veids sevi izpaust, ir kaut ko radīt. Un tam ir nepieciešams radoša pieeja. Ja Zivis ir nelaimīgas, tas ir tāpēc, ka viņas neizmanto savu radošo enerģiju produktīvi.

avots: thoughtcatalog.com

Pievienot komentāru