Padomi, kas palīdzēs atbrīvoties no nevajadzīgās enerģētikas mājā

Izvairieties no asiem stūriem.

Saskaņā ar fen-šui, interjerā nedrīkst būt priekšmeti ar asiem stūriem, savādāk tie izraisīs skandālus, izrēķināšanos un nekārtības ģimenē. Labāk uzmanību pievērst apaļiem galdiņiem, vāzēm, dīvāniem un rotaslietu lādītēm, kas mājā atnesīs pozitīvu enerģiju.

Iededziniet aromātisko lampu ar apelsīnu eļļu.

Jau sen ir zināms, ka aromātiskās eļļas rada brīnumus, izraisa noteiktas emocijas un maina mūsu noskaņojumu. Bet apelsīnu aromāts, piemēram, asociējas ar saulainām dienām, palīdz tikt galā ar depresiju un atbrīvo no negatīvās enerģijas.

Turklāt paši apelsīni ir bagātības un labklājības simbols, tāpēc sekojiet līdzi tam, lai jūsu mājā vienmēr būtu apelsīni.

Pakariniet zvaniņus.

Speciālisti apgalvo, ka zvaniņi jāpiekarina virs ārdurvīm un pie ieejas istabā. Viņu melanholiskais zvaniņš spēj attīrīt māju no negatīva, kā arī palīdzēs jums atbrīvoties no sliktām domām un noskaņoties uz nepieciešamā viļņa.

Neaizmirstiet par spoguļiem.

Spoguļiem ir visai nozīmīga loma, jo viņi spēj piesaistīt pozitīvo enerģiju, koro vēl sauc par ki enerģiju. Bet ir jāatceras, ka spoguļa rāmis nedrīkst būt ar asiem strūriem (vislabāk izvēlēties klasiski ovālo formu), turklāt spoguļus nedrīkst karināt guļamistabā (gulošs cilvēks nekādā gadījumā nedrīkst būt redzams spoguļvirsmu atspulgā) vai virtuvē.

Bet koridorā vai vannasistabā tiem ir īstā vieta!

Iegādājieties kristālus.

Saskaņā ar senu ķīniešu mācību fen-šui, kristāli ir jātur tuvu elektroierīcēm, tieši tad tie sāk strādāt visspēcīgāk.

Tā piemēram melnais turmalīns spēj novērst negatīvās enerģijas parādīšanos mājā, bet rozā kvarcs negatīvas emocijas un jūtas nomaina uz pozitīvām.

avots

Leave a Comment