Noņemam maskas! Patiesā Zodiaka zīmju sieviešu seja

Sieviete-Jaunava

Jaunava iztaisās par pareizo dāmīti. It kā viņa būtu godīga un tieša, viņai sveša nevajag. Bet, ja viņa ir uzmetusi aci uz vīrieti, tad, ticiet man, viņa savu panāk. Un nav svarīgi, ka vīrietis ir aizņemts, un viņa draudzene ir Jaunavas draudzene! Lūk, kāda liekulība, kuras dēļ no Jaunavas ir vērts uzmanīties. Savādāk nepaspēsiet pamirkšķināt ne aci, un viņa jau ir palaidusi savas stingrās rociņas!

Sieviete-Svari

Svari rada par sevi pārliecinātu sieviešu tēlu, kurām vienmēr visur valda kārtība un līdzsvars. Patiesībā tā ir tikai maska. Svari ir diezgan neakurāti. Nekārtību viņas bieži vien izskaidro ar radošo haosu. Turklāt Svari neprot patstāvīgi atrisināt savas problēmas. Viņas bieži meklē kādu, kas atrisinās grūtības viņu vietā.

Sieviete-Skorpions

Skorpionu mēs esam pieraduši redzēt stingru, spēcīgu, valdonīgu. Patiesībā tas ir pūkains zaķītis, kurš vienam partnerim ir uzticīgs visu dzīvi. Vīrieti, kuram ir izdevies iekarot šo mīļumiņu, var no sirds apsveikt. Viņiem ir ļoti paveicies!

Sieviete-Strēlnieks

Strēlnieks rada iespaidu, ka viņa ir patstāvīga un lepna sieviete, kura lieliski tiek galā ar jebkuru dzīves situāciju. Bet tas atkal ir tikai tēls. Tas ir tikai Strēlnieka sapnis par tādu kļūt. Dziļi sirdī viņa ir raudulīga un ievainojama jaunkundze, kurai patīk žēloties par savu likteni.

Sieviete-Mežāzis

Pēc skata mierīga, bet patiesībā ļoti kaprīza un spītīga jaunkundze. Viņa vienmēr ar visu ir neapmierināta. Lai izdabātu Mežāzei, vajag ļoti pacensties, kaut arī diez vai viņa to novērtēs. Biedējošais Mežāžu raksturs bieži vien pašiem Mežāžiem dzīvē traucē, bet viņi nesteidzas tikt no tā vaļā.

Lasi vēl: Piecu Zodiaka zīmju vīrieši, kuru dēļ sievietes ir kā bez prāta

Sieviete-Ūdensvīrs

Ūdensvīrs seko līdzi tam, lai viņu uztvertu kā vētrainu, pietuvinātu, ekscentrisku būtni. Patiesībā viņa ir augstas klases psihoanalītiķis, kurš redz cilvēkam cauri. Ūdensvīram ir lieliski attīstīta intuīcija, tāpēc labāk viņu nemānīt un nevazāt aiz deguna. Viņa tik un tā visu uzzinās, un jūs par to nožēlosiet. Tiesa, tad jau būs par vēlu.

Sieviete-Zivs

Liekas, ka Zivtiņa to vien dara, kā mirkšķina actinas un gaida, kad lieliskais princis izglābs viņu no visām dzīves nelaimēm. Jā, viņa gaida princi, un to neslēpj, bet viņa to dara tīri merkantilu mērķu vārdā.

Un kādu masku nēsājat jūs?

avots

Pievienot komentāru