Neiroķirurgs atklājis, kādā stāvoklī šobrīd atrodas slavenais sacīkšu braucējs Mihails Šūmahers

Pasaules sacīkšu leģendai Mihaelam Šūmaheram 2023. gada 3. janvārī apritēja 54 gadi. Populārā sacīkšu braucēja fani ir noraizējušies par viņa labsajūtu un interesējas par to, kā viņš šobrīd jūtas un kur atrodas.

Viņa dzimšanas dienā visi atcerējās daudzus gadus paralizēto Šūmaheru. Sociālajos tīklos sacīkšu karaļa fani ievietoja attēlus, kuros attēlots Formula 1 čempions.

Kādā stāvoklī atrodas Mihaela Šūmahers 2023. gada sākumā

54 gadus vecā Mihaela dēls Miks Šūmahers sekoja sava slavenā tēva pēdās un ir sacīkšu braucējs Formulā 1. Sava zvaigznes tēva dzimšanas dienā viņš ar saviem faniem padalījās ar vairākām fotogrāfijām ar savu tēti.

Miks bieži ceļo un pateicas savam tēvam par to, ka viņš varēja dzīvot tādu dzīvi, kāda viņam tagad ir. Atgādinām, ka 2013. gadā septiņkārtējais pasaules čempions sacīkstēs guva nopietnu galvas traumu, slēpojot Šveicē.

Ilgu laiku Mihaela Šūmahera ģimene sacīkšu automobiļa braucēja stāvokli turēja noslēpumā no visas pasaules. Taču, neskatoties uz to, līdzjutēji nepārstāja ticēt labam iznākumam un novēlēja čempionam ātru atveseļošanos.

Lasi arī: Šīs trīs zodiaka zīmes 2023. gadā sargās augstāki spēki – īpašie veiksminieki

Zināms, ka Mihaelu Šūmaheru pieskata viņa sieva Korina. Sacīkšu braucējs regulāri iziet dažādas medicīniskās pārbaudes un vienmēr atrodas ārstu uzraudzībā.

Tomēr nesen ar paziņojumu klajā nāca slavens neiroķirurgs

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk 

COMMENTS

Pievienot komentāru