Negaidīta magnētiskā vētra 2023. gada 8. decembrī: cik spēcīga tā būs?

Meteopātiski jūtīgi cilvēki tikko bija sākušas baudīt relatīvu mieru, kad Zemi atkal apņēma magnētiskā vētra. Agresīvo Saules vēja plūsmu aktivizēšanās, ko izraisīja 13 tumšo plankumu parādīšanās uz Saules, izraisīja ģeomagnētiskos satricinājumus.

Iepriekš gatavojoties vētrām, meteorologi izrāda interesi par gaidāmā magnētiskā trieciena, kas gaidāms 2023. gada 8. decembrī, spēku.

Negaidītā magnētiskās vētras ietekme 2023. gada 8. decembrī: cik spēcīga vētra gaidāma

No 2023. gada 7. decembra vakara sākuma sāksies magnētiskā vētra, kas turpināsies trīs dienas. Paredzams, ka tikai līdz 9. decembra vakaram meteorologi varēs justies nedaudz labāk.

No plkst. 00:00 līdz 6:00 7. decembrī tiek prognozēti salīdzinoši mierīgi apstākļi, kas kopumā saglabāsies līdz plkst. 15:00. Magnētisko triecienu stiprums būs 2 ballu līmenī. Speciālisti mierina meteorologus, apliecinot, ka nopietnas negatīvas sekas dienas laikā viņi neizjutīs.

Naktī no 2023. gada 7. uz 8. decembri gaidāms straujš Saules aktivitātes kāpums, magnētisko triecienu stiprums pieaugs līdz 4 punktiem. Pēc ekspertu domām, 8. decembrī no laikapstākļiem atkarīgiem cilvēkiem nāksies piedzīvot grūtības: nogurumu, nespēku un galvassāpes. Piektdien, 9. decembrī, magnētiskā vētra pakāpeniski pavājināsies, un līdz vakaram trieciena stiprums samazināsies līdz ne vairāk kā 2 punktiem.

Nākamā magnētiskā vētra gaidāma 16. decembrī un ilgs līdz 18. decembrim. Speciālisti iesaka savlaicīgi sagatavoties saules uzliesmojumiem.

 

Ieteikumi spēcīgu magnētisko vētru laikā

Pastāv vairāki ieteikumi, kas palīdzēs cilvēkiem, kuri cieš no meteoroloģiskās atkarības, mazināt spēcīgas magnētiskās vētras negatīvās izpausmes. Speciālisti iesaka, ja iespējams, iepriekš izvēlēties piemērotu datumu un pierakstīties pie speciālista. Tas jādara pirms magnētiskās vētras sākuma, lai viņš varētu izstrādāt rīcības plānu, kas vērsts uz meteoroloģiskajiem apstākļiem jutīga pacienta ve***ības saglabāšanu.

Turklāt ilgstošu magnētisko vētru laikā ieteicams palikt mājās un atlikt visas svarīgas darbības uz labvēlīgāku laiku. Tas palīdzēs izvairīties no stresa situācijām, sniegs iespēju atpūsties un vienkārši atpūsties.

Centieties izvairīties no trokšņainu sabiedrisko vietu apmeklēšanas, jo tas var negatīvi ietekmēt jūsu pašsajūtu. Atrodoties mājās, ir svarīgi izvairīties no smagām fiziskām aktivitātēm un vienkārši baudīt atpūtu. Jūs varat ieturēt siltu vannu vai palasīt grāmatu.

Leave a Comment