Neapkaunojieties: šādus zābakus vairs neviens nevelk

Stiliste Endija Kolmena pastāstīja, kādi zābaki vairs nav modē. Pārbaudi sevi – vai tu nevalkā ziemas apavus, kas ir novecojuši un izskatās smieklīgi?

Zābaki ar pārmērīgu rotājumu

Tagad modē ir minimālisms un lakoniskāki modeļi, kā arī praktiski stili, kas kombinējami ar dažādiem stiliem. “Tāpat kā zābaki ar kažoka atlokiem, arī zābaki ar pārmērīgi daudz dekoriem un rotājumiem nav bāzes apavi, kuriem varētu viegli pieskaņot pārējo apģērb. Šādi apavi pievērš pārmērīgu uzmanību, ātri apnīk un jau sen nav modē!” – sacīja eksperte.

Zābaki ar kažokādas atlokiem

Mūsdienās ir grūti iedomāties bezgaumīgākus apavu par šo. “Zābaki ar kažokādas atlokiem jau sen ir pametuši modes namu mēles, jo tiem ir grūti pieskaņot tēlu, tie nav universāli, nav bāze un deformē ķermeņa proporcijas,” sacīja Kolmena.

Zābaki, kuru augstums beidzas pie ikru platākās daļas

Šis apavu modelis ir nevēlams ar to, ka padara nelīdzenas ķermeņa proporcijas. “Šāds garums saīsina augumu, palielina ikrus un padara tēlu vecmodīgu un pārāk masīvu,” – uzsvēra stiliste.

Lasi vēl: Kā pareizi mazgāt dūnu jaku veļas mašīnā?

Zābaki uz platformas

Šis zābaku modelis ir pretrunā ar visām pēdējo sezonu tendencēm. “Pirms dažiem gadiem tie bija popularitātes virsotnē, bet tagad tos labāk nomainīt pret zābakiem ar masīvu zoli un izteiktu protektoru,” norādīja stiliste.

 

Leave a Comment