NASA ekspertu grupa nāk klajā ar ļoti skaļu un intriģējošu paziņojumu, kas apstiprinājis daudzu cilvēku aizdomas

Apmēram puse no šiem ziņojumiem ir saistīti ar neparastām lodēm vai apaļām sfērām, kas šķiet metāliskas un kuras ir pamanījušas lidmašīnas lielā augstumā.

“Šis ir tipisks piemērs tam, ko mēs redzam visvairāk. Mēs tos redzam visā pasaulē un redzam, ka tie veic ļoti interesantus manevrus,” publikai sacīja ASV Aizsardzības departamenta visu domēnu anomāliju risināšanas biroja direktors Šons Kirkpatriks.

NLO novērojumu karstie punkti atradās ASV austrumu un rietumu krastos, Tuvajos Austrumos un Klusajā okeānā. Tomēr Kirkpatriks paskaidroja, ka tā, visticamāk, ir izlases neobjektivitāte, jo šīs ir tās pasaules daļas, kuras cieši uzrauga ASV militārpersonas.

Viena no galvenajām sesijas atziņām bija tāda, ka NLO zinātniskajai izpētei ir nepieciešams vairāk augstas kvalitātes datu, lai pareizi izmeklētu neparastos novērojumus.

“Bez pietiekamiem datiem mēs nevaram izdarīt pamatotus secinājumus, kas atbilst augstākajiem zinātniskajiem standartiem, ko mēs noteicām izšķirtspējai,” piebilda Kirkpatriks.

Ekspertu grupa arī vēlējās uzsvērt, ka NASA NLO pētījuma grupu ir vajājuši interneta troļļi, kas, pēc viņu domām, kavē viņu centienus izprast šo parādību.

“Ir patiešām apbēdinoši dzirdēt par problēmām, ar kādām mūsu diskusiju dalībnieki ir saskārušies tiešsaistē, jo viņi pēta šo tēmu,” komentēja NASA Zinātnes misijas direktorāta administratore Nikija Foksa.

“Uzbrukumi tikai noved pie tālākas NLO jomas stigmatizācijas, būtiski kavējot zinātnes progresu un atturot citus pētīt šo svarīgo tēmu. Uzbrukumi arī kavē sabiedrības tiesības uz zināšanām,” viņa piebilda.

Lūk video:

Leave a Comment