Narcises tā uzziedēs, ka kaimiņi no skaudības nezinās kur likties: ar ko pieredzējuši puķu audzētāji pavasarī baro narcises

Narcises ir neparasti skaistas pavasara puķes, kas ar saviem ziediem var izrotāt jebkuru puķu dobi. Taču, lai tās ziedētu kaimiņiem par skaudību, ir jāzina, ar ko tās pavasarī barot.

Narcises ir svarīgi barot pēc tam, kad augam parādās pirmie dzinumi. Šajā laikā tām ir nepieciešamas papildu barības vielas, lai veidotos pumpuri.

 

Narcišu mēslošana

Ir vairāki mēslojuma veidi, kas vislabāk piemēroti narcišu barošanai pavasarī.

Pirmkārt, tie ir šķidrie jeb ūdenī šķīstošie mēslošanas līdzekļi. Tas ir vienkāršākais un ātrākais veids, kā nodrošināt narcises ar pareizajām barības vielām. Tos var iegādāties veikalā vai pagatavot paši. Narcisēm vislabāk piemēroti ir amonija nitrāts, urīnviela u.c. minerālmēsli.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 47%

0%

Pavasarī narcises baro arī ar slāpekli. Lai to izdarītu, pagatavojiet ūdens šķīdumu ar attiecību 10-15 g vielas uz 1 litru ūdens. Un tad laistiet augus agrā pavasarī, pirms parādās pirmie asni.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment