“Nacionāla mēroga skandāls ASV: paciente, kura atrodas komā 10 gadus, dzemdējusi mazuli”

ASV štatā Arizonā notiek izmeklēšana bezprecedenta seksuālās vardarbības gadījumam. Policija sāka savu izmeklēšanu pēc tam, kad viena no klīnikas pacientēm dzemdēja bērnu.

Ar ko tik ļoti atšķirīgs šis gadījums? Ar to, ka meitene jau vairāk nekā desmit gadus atrodas komā. Pat pēc dzemdībām viņa nav nākusi pie samaņas. Bērns piedzima absolūti vesels un tagad viņam nekas nedraud.

Par to, ka meitene ir stāvoklī neviens no medicīnas personāla nenojaut līdz pat pašām dzemdībām. Komas stāvoklī meitene nokļuva vairāk nekā desmit gadus atpakaļ. Viņa peldējās ar draugiem okeānā, bet kaut kas nogāja greizi. Lai arī meiteni izglāba, kopš tā laika viņa nav nākusi pie samaņas.

Pēc bezprecedenta gadījuma, pie meitenes nepielaiž vīriešu personālu bez sievietes pavadības. Un arī meitenes aprūpe tagad vairāk uzticēta klīnikas sieviešu personālam. Administrācijai nav nekādu tiesību izteikt komentārus, jo tas tiks uzskatīs pat likuma pārkāpumu.

Kopš brīža, kad informācija par šo gadījuma izplatījās internetā, cilvēki komentāros izteikuši apjukumu un šausminājušies par cilvēku, kurš būtu spējīgs uz tik zemu rīcību. Daudzi tur aizdomās personālu, iesakot policijai veikt DNS testu, kas ļautu noteikti mazuļa tēvu.

Ar nepacietību gaidīsim izmeklēšanas atrisinājumu!

avots: howmade.ru

Pievienot komentāru