Mūziķis Miks Dukurs atklājis līdz šim nezināmas detaļas par šķiršanos no sievas

Foto – ekrānuzņēmums

(papildināts)

Jau ziņojām, ka Latvijā populārais mūziķis Miks Dukurs decembra sākumā oficiāli šķīra savu laulību ar savu sievu Lauru, un atklāja, ka ir uzsācis attiecības ar citu sievieti – digitālā satura veidotāju Endiju Kalniņu, kura “Instagram” pazīstama ar vārdu Kalendy.

Tagad, viesojoties TV šovā “Vakariņš ar savējiem” Miks Dukurs atklājis līdz šim nezināmas detaļas par savu šķiršanos no sievas. Mielojoties ar ēdienu, raidījuma viesi sāka diskutēt ar mājas saimniekiem par to, vai kādam ir bijusi pieredze, dzīvojot kopmītnēs. Uz ko Miks, smejoties atbildēja, ka viņam ir pieredze, dzīvojot mašīnā.

“Kad es beidzu attiecības ne tikai ar alk***lu, bet arī ar savu pirmo sievu, mans finansiālais stāvoklis nebija tāds, lai dzīvotu kaut kur citur. Un es izvēlējos dzīvot mašīnā,” – viņš stāsta.

Foto – ekrānuzņēmums

Tā mūziķis esot dzīvojis nedēļu, un šajā laikā pat braucis arī koncertēt.

“Vakariņš ar savējiem” tā vakara mājas saimniece sacīja, ka šī atklāsme no Mika puses viņu aizkustinājusi, jo ne viss, kā izrādās, ir tā, kā izskatās no malas. Šķietami, ka visiem “viss ir zaļi”, bet patiesībā daudzi piedzīvo ļoti grūtus brīžus savā dzīvē.

Lasi vēl: “Šķiet, ka Keita tikko atraidīja savu vīru…” – soctīklos skarbi kritizē Keitu Midltoni par viņas uzvedību kādā raidījumā

Lasi vēl: Vislabākie risinājumi, kā novērst kaļķakmeni tējkannā

Ziņojām, ka Miks Dukurs un viņa pirmā sieva Laura savu 11 gadus ilgo laulību oficiāli izšķīra šogad, 5.decembrī. Abu kopdzīves laikā pasaulē nāca divi bērni – meita un dēls.

Mika Dukura stāstu vari noskatīties šajā video.

Pievienot komentāru