Mutes stiepējs un citi izgudrojumi no Āzijas. Grūti noticēt, bet tie darbojas

  1. Degungala asinātājs

Nu tas jau nu noteikti nestrādās, mēs domājām. Bet nē! Izrādās, ja šādu uzparikti nēsā pusstundu dienā, tad degungals patiešām kļūst spicāks, jo nāsis tomēr ir pakļautas deformācijai pie pastāvīgas iedarbības.

  1. Mutes izstiepējs

Viena no visefektīvākajām ierīcēm muskuļu trenēšanai, kas notur zodu un novērš tā nokarāšanos. Parasti dzīvē mēs reti kad patiešām plati atveram muti, tāpēc šie muskuļi praktiski netiek darbināti. Bet velti! Trenažieris jānēsā vien 3 minūtes dienā, kas, piekritīsiet, ir pavisam nedaudz potenciāli izteiktam un elastīgam sejas ovālam.

  1. Depilators sejai

Šī stieplīte ir rokas depilators, kas palīdzēs tev viegli atbrīvoties no nevēlamajiem matiņiem uz augšlūpas un zoda. Izstieptu stiepli pieliec pie matiņiem, pēc tam saliec to un ar vienu kustību atbrīvojies no visa liekā.

  1. Uzlīmes sviedriem

Un šeit mēs līksmojam un priecājamies: tā ir ģeniāla mantiņa. Hidroskopisks plāksteris ne tikai uzsūc mitrumu, bet arī apstādina baktēriju augšanu un novērš nepatīkamo aromātu. Ja tev ir pastiprināta sviedru izdalīšanās, tad šis tev ir īsts glābiņš!

avots

Pievienot komentāru