Mutes stiepējs un citi izgudrojumi no Āzijas. Grūti noticēt, bet tie darbojas

Skatoties uz šīm dīvainajām ierīcēm, ir grūti noticēt, ka tās ir efektīvas. Tomēr mēs konsultējāmies ar ekspertu un pārliecinājāmies: tās visas godīgi pilda savu uzdevumu!

  1. Trenažieris sejas ovālam

Tas nav domāts erotiskajām spēlēm, bet gan ir lielisks trenažieris muskuļiem. Īpaši efektīvs tas ir tiem, kuriem ģenētiski vaigiem un zodam ir nosliece uz nokarenumu.

Trenēties vajag vien 10 minūtes dienā: iekārta fiksējas aiz ausīm, bet, lai nodarbinātu muskuļu, vajag pacensties aiztaisīt muti un salikt lūpas tūtiņā (neizdosies, bet tas arī ir tas noslēpums). Pēc pirmajiem treniņiem muskuļi sāpēs, kas lieku reizi apliecina procedūras efektivitāti.

  1. Masēšanas iekārta krūtīm

Izskatās interesanti, bet tā nav iekārta, lai tiktu klāt pie grūti aizsniedzamām vietām, kuras niez, bet gan limfodrenāžas masēšanas iekārta, kas palīdz novērst krūšu nokarāšanos, un uzlabo asins un limfas cirkulācija tajā vietā, kur parasti ādu nospiež krūšturis.

  1. Aizsargplāksteris grimam

Plāna silikona lapiņa ļauj cieši pielīmēt to pie ādas un mierīgi krāsot acis ar ēnām un tušu, nebaidoties sasmērēt ādu, vai arī “noberzt” toni. Pateicoties īpašiem polimēriem sastāvā, šī lapiņa nesasmērēs tonālo krēmu vai ēnas, neizsmērēs zīmuli vai acu laineri.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru