Mūsu ciemiņi saka, ka tie ir labākie salāti, kādus viņi jebkad ir ēduši: ātri pagatavojami, visiem garšo un produkti izmaksā lēti (recepte)!

Foto – ekrānuzņēmums

Šos salātus var pagatavot ātri, tie ir sātīgi un neticami garšīgi – ar šādu ēdienu jūs iepriecināsiet negaidītus ciemiņus, kas piesakās pēdējā brīdī un arī savu ģimeni, kad “nekā nav ledusskapī”.

Šie salāti ir ideāli piemēroti tiem gadījumiem, kad vēlaties dažu minūšu laikā pagatavot gardu, sātīgu un, kas nav mazsvarīgi, skaistu ēdienu. Izcili noder tad, kad jāliek uz galda, kad ieradušies ciemiņi.

Turklāt šajos salātos ir pavisam vienkāršas sastāvdaļas, tos pagatavot nav sarežģīti. Un arī maciņam tie ir draudzīgi!

Lūk, dalāmies ar recepti!

Izpildi testu!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Sastāvdaļas:

Foto – ekrānuzņēmums

Kūpināta desa – 200 grami
Marinēts gurķis – 1 liels vai vairāki mazi
Tomāti – 3 gab.
Saldā paprika – 1 gab.
Konservēta kukurūza – 1 mazā bundžiņa
Siers – 150 grami
Lociņi – sauja
Majonēze – 3 ēdamkarotes
Sāls un pipari – pēc garšas

Pagatavošanas metode:

Foto – ekrānuzņēmums

1. Sagrieziet gurķi un tomātus salmiņos vai kubiņos, pēc saviem ieskatiem un lieciet salātu bļodā. Pievienojiet sagrieztu saldo papriku, ko sasmalciniet mazos kubiņos.

2. Turpat pievienojiet konservētu kukurūzu (tiem, kam negaršo kukurūza, varat to aizvietot ar zaļajiem zirnīšiem) un salmiņos sagrieztu kūpinātu desu. Visu pievienojiet bļodā.

Lasi vēl: Kad ģimene vakariņās prasa “kaut ko ļoti garšīgu”, vienmēr gatavoju šo izcilo ēdienu: nepieciešami tikai daži produkti

3. Sarīvējiet sieru un sasmalciniet zaļos lociņus. Pievienojiet sāli, piparus un majonēzi. Visu kārtīgi samaisiet tajā pašā salātu bļodā. Neticēsiet, tie ir gatavi!

Kas ir lieliski, ka šos izcilos salātus uzreiz varat pasniegt uz galda, tiem nav jānostāvas – tie ir garšīgi tūlīt pēc pagatavošanas!

Labu apetīti!

Leave a Comment