“Milzkalns” uzsāk savu 2018./2019. gada ziemas sezonu

Jau šajā nedēļas nogalē darbību uzsāks viens no Latvijā iecienītākajiem ziemas sporta veidu kalniem – “Milzkalns”. Ziemas sezonas sākums gaidāms šo piektdien, 14. decembrī, kad kalns vērs durvis apmeklētājiem.

“Pāris nedēļas atpakaļ, ilgstošā sala laikā, tika sapūsts mākslīgais sniegs, kas saglabāts līdz šim brīdim un tagad sagatavots kalna atklāšanai”, vēsta kalna pārstāvis Viesturs Ošnieks. “Esam gatavi jaunajai sezonai un ceram, ka laika apstākļi nepievils un spēsim nodrošināt labu sniega kvalitāti arī turpmāk”.

Kā ierasts, būs iespēja iegādāties pacēlāja biļetes dažādu stundu kalna apmeklējumam, iznomāt nepieciešamo inventāru (slaloma un distanču slēpes, snova dēļus, zābakus, ka arī ķiveres un brilles), pieejami instruktoru pakalpojumi, kā arī iespēja sasildīties un pamieloties gardajā “Milžu krogā”.

“Milzkalns” ir viens no Baltijā lielākajiem un draudzīgākajiem kalniem, kas piemērots gan klasisko, gan ekstrēmo ziemas sporta veidu cienītājiem, kā profesionāļiem, tā arī iesācējiem. Vairāk informācija pieejama mājas lapā – www.milzkalns.lv

Pievienot komentāru