Mežāzim grūta diena, bet Ūdensvīriem pārdomu laiks – dienas horoskops 2023. gada 18. janvārim

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)
Lauvai šī otrdiena būs kārtējās nedēļas veiksmīgākā diena. Varēsi realizēt visus savus radošos projektus un idejas. Drosmīgi uzstādiet sev vērienīgākos uzdevumus.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)
Jaunavām šajā dienā vajadzētu uzņemties iniciatīvu un aktivitāti. Negaidiet palīdzību no malas. Parūpējies par visu pats. Jums ir jāizpilda vissvarīgākie uzdevumi.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)
Svariem vajadzētu darīt lietas šeit un tagad. Neatliec neko uz vēlāku laiku. Galu galā jūsu turpmākie panākumi būs atkarīgi no šīs dienas rezultātiem.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)
Skorpioniem jādomā par veselīgu dzīvesveidu un pareizu uzturu. Nodarbojies ar sportu. Pārēšanās tagad jums ir aizliegta.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)
Strēlniekam šajā dienā vajadzētu izvairīties no saskarsmes ar toksiskiem cilvēkiem. Koncentrējieties uz saviem svarīgākajiem uzdevumiem un nenovērsieties no nomācošām sarunām.

Lasi arī: Dvīņu māsas apprecējās ar dvīņu brāļiem; Apskaties kādi bērni viņiem piedzima

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)
Mežāžiem šī būs grūta diena. Rūpējieties par saviem projektiem, taču paturiet prātā, ka tie prasīs jums daudz laika.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)
Šī diena ir lieliski piemērota Ūdensvīriem, lai pārdomātu savas turpmākās aktivitātes un projektus. Ja kaut kas iepriekš jums nav izdevies, būs iespēja to labot.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)
Zivis jutīs enerģijas trūkumu. Sarežģītā nedēļas nogale noveda pie tādiem postījumiem. Jums būs ļoti grūti atgriezties darba ritmā. Lai to izdarītu, iesaistieties garīgās praksēs, atpūtieties un klausieties patīkamu mūziku.

Leave a Comment