Merkura retrogrādās fāzes 2024. gada “slazdi”: noskaņojums un ieteikumi

Retrogrādais Merkurs 2024. gadā: datumi un īpatnības

2024. gadā Merkurs četras reizes nonāks retrogrādā fāzē. Katrs periods būs atšķirīgs pēc noskaņas, bet vispārīgie ieteikumi paliek spēkā. Plānojiet uzsākt projektus un pieņemt svarīgus lēmumus pirms vai pēc retrogrādā perioda.

1. periods: 13.12.23. – 02.01.24. Mežāzis/ Strēlnieks
Pirmais retrogrādais Merkura periods provokatīvi izvirzīja jautājumus par personīgo identitāti un mērķi, piedāvājot cilvēcei pārdomāt dzīves mērķus. Neraugoties uz izaicinājumiem un kritiku, šis periods bija paredzēts, lai nomierinātu un palīdzētu no iepriekšējās pieredzes izvilināt personīgo veiksmes formulu.

2. periods: 01.04. – 25.04. Auns
Otrais periods brīdina par pieaugošiem konfliktiem, sakņu problēmām un izkropļotu informāciju. Šis laiks aicina savaldīt emocijas un virzīt agresiju aktīvā sportā. Karmiskās mācības liecina, ka problēmas ir īslaicīgas un jums tās vienkārši ir jāizgaida.

3. periods: 05.08 – 28.08 Jaunavā/Lauvā
Šajā periodā ir jāpārskata ieradumi, kas ietekmē ve**lību. Iespējas mainīt dzīvesveidu, uzņēmējdarbību un pašvērtējumu. Retrospektīvais Merkurs veicina renovāciju, zīmola maiņu un personīgo izaugsmi.

4. periods: 26.11. – 15.12. Strēlnieks.
Gada beigas ir līdzīgas situācijām kā 2023. gada decembrī. Taču šis nav neapmierinātības laiks, bet gan pieredzes izmantošanas un izveidojušos mērķu sasniegšanas laiks. Arogance un mācīšanās būs galvenie aspekti. Ir nepieciešams uzmanīgi vērot, pieņemt notiekošo un laikus veikt korekcijas.

Svarīgi atcerēties, ka retrogrādais Merkurs tieši neietekmē personīgo dzīvi, finanses un veselību, taču tas izkropļo informāciju un rada zināmas grūtības. Galvenais, lai izvairītos no šīm lamatām, ir pastiprināta koncentrēšanās, uzmanība detaļām un rūpīga lēmumu pieņemšana. Lai 2024. gads būtu evolūcijas un personīgās izaugsmes gads ikvienam, kas pārvar retrogrādā Merkura radītās grūtības.

Leave a Comment