Meitene ievēroja, ka kaimiņu bērns ir viņas vīra kopija

Bet pēc nedēļas viņa sāka pārskatīt senās fotogrāfijas un uzdūrās fotogrāfijai, kurā bija viņas vīrs desmit gadu vecumā. Uz viņu no fotogrāfijas skatījās kaimiņienes dēls Vaņa, no kura viņa tikai pirms nedēļas nevarēja atraut skatienu.

Sieviete visa pasaule sāka griezties. Vīrs viņu krāpj. Pēc viņas aprēķiniem, puisēns piedzima tad kad viņa jau bija attiecībās ar Romanu. Viss kam viņa ticēja sabruka vienā mirklī.

Viņa sarīkoja vīram grandiozu skandālu – ar trauku plēšanu, ar tādu bļaušanu, ka Aņečkasabijusies, ilgi nevarēja nomierināties. Vīrs centās ko pateikt, taču redzot, ka sieva viņu nepavisam negrib dzirdēt, aizgāja.

Atgriezās viņš ne viens. Nez kāpēc viņš bija paņēmis līdzi Taņu – to pašu kaimiņieni, bet iespējams, pat savu mīļāko. Eļa bija šokā. Viņa gribēja uz abiem sakliegt un izdzīt no mājas, taču stāvēja kā pārakmeņojusies.

Vīrietis sāka stāstīt, ka Taņa ir viņa klasesbiedrene un bērnības draudzene. Pirms astoņiem gadiem viņa ar savu vīru griezās pie Romas ar dīvainu lūgumu. Viņi gribēja, lai viņš kļūst par viņu bērna tēvu.

Nevis faktisko, bet ģenētisko. Lieta tāda, ka laulātajiem nekādi neizdevās tikt pie bērniem. Un vaina bija tieši Taņas vīrā. Bija viens risinājums – apaugļošana ar donora ģenētisko materiālu. Taču laulātie negribēja bērnu uz labu laimi. Mazums kāda var būt donora ģenētika.

Tāpēc viņiem ienāca prātā doma, paprasīt šo visnotaļ dīvaino pakalpojumu pašam tuvākajam ģimenes draugam. Tam, par kura gēniem viņi nešaubījās.

Romans protams bija apdullis no šāda priekšlikuma, taču piekrita draugiem palīdzēt ar savu ģenētisko materiālu un pēc tam piemirsa par šo atgadījumu. Jo vairāk, pāris pēc tam pārcēlās dzīvot citur.

Un lūk, pēc septiņiem gadiem Roma satiek savas jaunās mājas pagalmā seno paziņu un saprot, ka viņas dēls ir viņa kopija. Un runāja viņi par to, kā dzīvojuši visus šos gadus. Nē, Taņa neko nelūdza. Gluži otrādi, viņi ar vīru  bija pateicīgi vīrietim par bērnu.

Eļa te sarka, te bālēja, klausoties vīra stāstu, tad sāka smaidīt. No sākuma gan viņa neticēja, taču viņas vīram un Taņai bija medicīniskie dokumenti, kas apstiprināja katru sacīto vārdu.

Tad atnāca arī Taņas vīrs. Ģimenes sapulcē visi nolēma draudzēties, jo nekāda naida starp šīm ģimenēm taču nebija.

avots: fishka100.ru

Pievienot komentāru