Meitene gribēja tikai uztrenēt vēdera presīti, lai izskatītos labāk, bet tagad viņa sver 18 kg

Tagad Reičela žēlojas, ka viņas smadzenes strādā daudz lēnāk, nekā viņai gribētos.

Jebkuru rakstu par šo nelaimīgo sievieti pavada difirambas par viņas mīlošo vīru, kurš pameta nevis viņu, bet gan darbu, jo Reičelai ir vajadzīga pastāvīga apkope.

Es pēc inerces arī vēlējos pievienoties šim pašaizliedīgā Roda slavinošajam korim, un pat piesēdos pie raksta ar nosaukumu “Mīlestība pret anoreksiķi”. Bet pēc tam man pēkšņi galvā nomirgoja mans kroņa teiciens: “Paga, paga!”

LASI VĒL: Lūk, kā lietot krustnagliņas, lai ātri likvidētu lieko svaru, augstu cukura līmeni asinīs un holesterīnu

Sakiet, lūdzu, kur tad skatījās šis personīgais treneris tad, kad viņa mīļotā tiešā šī vārda nozīmē izdila? Kas lika slaidajai, aktīvajai, veselīgajai meitenei pārvērst sevi par būtni, kas čurā un kakā pamperā, un ir knapi dzīva?

Vai ne tas fakts, ka viņas mīļotais treneris lūrēja uz dupšiem savā trenažieru zālē? Bet varbūt, ka viņš Reičelas prombūtnē aplidoja fitnesa dīvas, kurām vēderi bija ar sešiem kubiņiem?

Man ir acīmredzams, ka Reičela metās notievēt savu kompleksu dēļ, bet kur tajā brīdī bija viņas vīrs? Kāpēc viņš pieļāva situāciju, kurā blakus esošā sieviete mokās nepārliecinātībā par sevi?

Paskatieties, kāda Reičela bija skaista un par ko pārvērtās. Meičas, tagad uzmanību: pateikšu ko svarīgu. Ja tu blakus vīrietim jūties neglīta, tad zini – tas nav tavs vīrietis. Viņš tev nav piemērots. Bēdz no viņa.

Raksts tevi aizkustināja? Neaizmirsti parādīt draugiem!

avots

Pievienot komentāru