Man bija apnicis gaidīt, kad mans vīrietis visā atzīsies sievai, tāpēc nolēmu viņai piezvanīt pati

Ideāls vīrietis

Un tā liktenis man uzsmaidīja, un es atradu sevi tieši tādu, kā tagad saka. Viņš ir izskatīgs, nodarbojas ar sportu un brauc ar sarkanu ārzemju automašīnu. Viņam tikko palika 30 gadi, kas nozīmē, ka viņš ir 5 gadus jaunāks par mani. Lai gan mēs izskatāmies lieliski: es izskatos daudz jaunāka par savu vecumu. Man paveicās ar ģenētiku un moderno kosmetoloģiju. Kopumā opcija ir vienkārši “paķert un palaist”.

Bet ir viens āķis. Iemesls, kāpēc mums nav paredzēts būt kopā. Lai gan tie nav mani vārdi. Viņš, kā es varu to teikt, ir nedaudz precējies. Pēc viņa teiktā, tas viss ir pagātnē, nekas nopietns. Viņš apprecējās jauns, bija vismaigākās jūtas pret savu līgavu un neredzēja nevienu citu tuvu. Un viņa ir daudz vecāka par viņu, ļoti turīga dāma un pat pati vada uzņēmumu. Un tas liek domāt, ka viņai ar smadzenēm viss ir kārtībā, un viņai ir arī spēcīgs raksturs. Tādas sievietes nedrīkst apvainoties.

Neskatoties uz to, Viņš ar mani nesavaldījās, kas mūsu slepenajām attiecībām tikai piedeva pikantumu. Sākumā tas bija tikai jautri, bet tad es sapratu, ka es tiešām sāku iemīlēties. Zvanu bija daudz: gribēju viņam piezvanīt, kad viņš noteikti būs mājās, satikties vēlreiz. Es pat uzaicināju viņu pie sevis vakariņās. Lai gan neesmu nekāda mājsaimniece, virtuvi praktiski neizmantoju, un, lai dzīvoklis būtu tīrs, vienmēr izmantoju uzkopšanas pakalpojumus.

Ko domā mīļākā

Es sāku domāt. Būtībā man ir saimnieces tiesības. Sieviete, kura zina par sava partnera sievu, ka viņš atgriežas pie viņas katru dienu un katru nakti. Ko domā mīļākā? Vai tas man der, vai es to vēlos sev? Kādas varētu būt izredzes? Ar pozitīvajiem aspektiem viss ir skaidrs – Viņš man der visos plānos, mans sapņu vīrietis vismaz. Bet kā ir ar negatīvajiem? Ko darīt, ja viņa sieva nejauši uzzina par visu? Viņa noteikti mani atradīs, tikai pēc principa. Un nebūs neviena, kas mani aizsargātu.

Lasi arī: Ko darīt ar vistu, kurai ir nepatīkama smaka, ir veidi, kā to glābt

Un pēc tik nopietnām domām es nolēmu spert nopietnu, pat izmisīgu soli. Kādu dienu, kad bijām kopā, es gribēju mums pasūtīt maizītes. Diemžēl mana viedtālruņa akumulators bija izlādējies, un es nevarēju no tā veikt zvanus. Tā nu es paņēmu Viņa telefonu un pati veicu pasūtījumu. Man ir labāka izpratne par dažādiem suši veidiem. Tajā pašā laikā ātri iekļuvu zvanīto numuru sarakstā un pamanīja vienu, kas tika sastapts visbiežāk. Zināju, ka Viņš nav parakstījis savu sievu. Tāpēc, vadoties pēc loģikas, nolēmu, ka tas ir viņas numurs.

Izlēmīga rīcība

Tagad atlika tikai piezvanīt un nolikt visus punktus vietā. Viņš, protams, man zvērēja, ka visu izstāstīs sievai, man tikai vajadzēja “nedaudz pagaidīt”. Bet es neesmu stulba un zinu, ka precēts vīrietis, īpaši tāds, kuram sieva ir daudz vecāka par viņu, baidās no viņas kā no uguns. Un viņš pats viņai nekad dzīvē neko neatzīs. Un, ja šī sieva par visu uzzinās pati, būs skandāls un sienas sabruks. Pārsvarā manas. Tas nozīmē, ka ir jārīkojas pašai.

Biju domājusi, ka agri no rīta sievietes vēl ir dusmīgas, bet vakarā patīk atpūsties. Tāpēc jāzvana dienas laikā. Ja viņa ir darbā, maz ticams, ka viņa man draudēs visu priekšā, un tad varbūt viņa nomierināsies. Nekas labāks man neienāca prātā, tāpēc nogaidīju stundu vai divas pēcpusdienā, satraucos un ar trīcošu roku sastādiju savas sāncenses tālruņa numuru.

Daži pīkstieni un pārliecināta, sievietes balss klausulē. Es pat nedaudz paklupu. Viņu pasveicināju, klusēju un teicu, ka man ar viņu būs saruna par Viņas vīru. Viņa jautāja, ko tieši es vēlos ar viņu apspriest. Un tad es kaut kā aizrāvos. Man nebija slinkums pastāstīt viņai par mūsu jūtām. Šī mīlestība dažreiz pazūd un vīrieša dzīvē var parādīties cita. Es pat stāstīju viņai stāstus, ka es personīgi viņu ļoti cienu, bet nevaru pavēlēt savai sirdij. Tāpēc nolēmu pati viņai piezvanīt un noliku visas kārtis uz galda.

Viņa kādu laiku klusēja un netraucēja. Man pat bija bail, varbūt viņa nolika klausuli vai pat jutās slikti. Bet tad no skaļruņa dzirdēju skaidrus, skaļus, plaukstošus sievietes smieklus. Šķita, ka pretinieks par mani ņirgājas. Es nevarēju saprast, kas bija nepareizi. Kāpēc viņa mani neuztver nopietni, es gulēju ar viņas vīru un atzīstu to uzreiz.

Pasmējusies un iztīrījusi rīkli, sieviete līnijas otrā galā man paziņoja, ka ir ļoti priecīga par sava vīra un manām jūtām. Diemžēl viņš nekad nav precējies, bet viņa, tāpat kā viņa māte, mūs svētī. Un drīz viņš mani gaida mājās. Viņai ļoti žēl, ka Viņš mani vazā aiz deguna līdz šim laikam, kā to darīja ar daudzām jo daudzām meitenēm. Bet tāds ir viņa raksturs. Un jauku dienu.

Pēc tam es nobloķēju Viņa un viņa mātes numurus. Tik daudz manā dvēselē vēl neviens nav iespļāvis. Izrādījās, ka es biju vīriešu šarma upuris, nevis manas sāncenses. Un mans sapņu vīrietis mani nemīlēja ne mirkli. Nekad mūžā nebūtu domājusi, ka nonākšu šādā stāvoklī. Bet, acīmredzot, kaut kāda karma joprojām pastāv. Un es no viņas saņēmu visu.

Leave a Comment