Lūk, kāpēc es vairāk tualetē nenolaižu ūdeni! Un iesaku visiem…

1-730x468

Lai novērstu kaitīgo baktēriju izplatību, kā arī ietaupītu nolietā ūdens daudzumu, saimnieciski cilvēki iesaka noskalot ūdeni tualetē pēc iespējas retāk. Viņi sniedz pat dažus patiesus padomus: nemet podā pārtikas atkritumus, personīgās higiēnas priekšmetus, kā arī nenoskalo urīnu.

Kā ietaupīt ūdeni

Ne pārāk tīri cilvēki piedāvā savu problēmas risinājumu: nenoskalot ūdeni, kad esi pačurājis. Viņi apgalvo, ka urīns ir sterila viela, kas cilvēkam nekaitēs, ja pāris stundas atradīsies kanalizācijas caurulē. Tas patiešām tā ir: vesela cilvēka urīns ir sterils! Bet, ko gan darīt ar šausmīgo smaku tualetē?

LASI VĒL: Tad lūk, kāpēc uz apakšbiksēm šuj bantīti

Vīrieši, kuri draudzējas ar santehniku, var uztaisīt speciālu krānu izmantotajam ūdenim no izlietnes tieši uz poda ūdens kasti. Šī metode ideāli noderēs kopējo vannasistabu īpašniekiem. Tāpat, lai ietaupītu ūdeni, ieteicams izmantot mazu pogu, lai nolaistu ūdeni podā (ja ir divas pogas). Ja tava poda ūdens kaste ir aprīkota ar vienu pogu, tad centies uz to uzspiest pēc iespējas vājāk. Lai saglabātu ideālu tīrību vannasistabā, izmanto mūsu noderīgās rekomendācijas.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā 

Pievienot komentāru