Lidojuma pavadonim pacietības mērs bija pilns (atklāti par pasažieriem)…

3. Lidojuma pavadones. Vīrieši, ja meitene- pavadone mīļi un laipni sarunājas, tas nenozīmē, ka viņa ir gatava lēkt ar jums gultā, (padzert kafiju, aiziet uz kino – vajadzīgo pasvītrot). Tas ir viņas darbs, kompānijas standarti un nekas vairāk. Jā, var izteikt komplimentu, un ,iespējams, tas viņai patiks, bet nekas vairāk. Pavadones necenšas nokārtot savu privāto dzīvi ar jums vai arī apmierināt fizioloģiskās prasības pēc tuvības ar vīrieti lidmašīnas tualetē. Man atmiņā (lidoju es jau vairāk nekā 4 gadus) ir bijis tikai viens gadījums – vīrietim iepatikās meitene – pavadone, viņš viņu pēc pāris mēnešiem atrada un apprecēja.

4. Kalpi un dzeramais. Tā domā daudzi no jums, iekāpjot lidmašīnā. Tad nu lūk – pirmām kārtām, mēs esam nepieciešami, lai nodrošinātu drošību lidojuma laikā, un nevis jūsu pašapliecināšanai: “es samaksāju, lai mani nolaiza” (citāts no filmas “Skaistule”). Jā, mēs saņemam naudu par to, ka strādājam ar cilvēkiem, bet tas nenozīmē, ka jūs varat pret mums attiekties kā pret kalpiem. Mēs arī jūs apspriežam un izdarām savus secinājumus. Vai jums ir vienalga, ko par jums domā apkārtējie cilvēki? Apsveicu, tad apsēdieties ejā un kakājiet tieši ejas vidū, jums taču ir pilnīgi vienalga, ko par jums padomās citi.

5. Intīmās attiecības lidmašīnā (tualetē). Daudzi no jums to uzskata par kaut ko ekstrēmu, kas saasina emocijas, sniedz neticamu orgasmu utt. Tad lūk, tur nav nekā ekstremāla, un tas izraisa tikai riebumu. Jūs nelidojat vienu, iedomājieties, ka jūs paši ieejat tualetē, pēc tam, kad tur kaut kāds pārītis ir pa ātro nokniebies. Iedomājāties? Un kā? Ir patīkami? Droši vien ne visai. Vēlaties intīmas attiecības lidmašīnā – samaksājiet 1,5 miljonu dolārus un noīrējiet privāto lidmašīnu, un drāzieties tajā kaut visu lidojuma laiku.

6. Mazgājieties. Nezinu, kā to pateikt, vienkārši mazgājieties. Jo biežāk, jo labāk, un turiet pie sevis košļājamo gumiju. Dažreiz no jums tik ļoti nāk paģiru smaka, pēc tam vēl, nedēļu nemainītām zeķēm, nemazgātiem dupšiem un vēl velns sazin kā. Tas attiecas arī uz sievietēm. Es kaut kā noignorēju vienu pasažieri tāpēc, ka viņš smirdēja kā bomzis. Nelepojos ar to. Nesaprotu, kā cilvēki tā nosēdēja blakus viņam visu lidojuma laiku (Savino – Burgaz).

Jūs teiksiet – atrodi sev citu darbu un nečīksti. Atcerieties, ka labs serviss – tas ir divvirzienu ceļš: ja jūs pret mums attieksieties ar cieņu, mēs tāpat attieksimies pret jums. Rezultātā jums būs patīkams lidojums un labs serviss, lidojuma pavadoņiem būs mazāk darba, un mums visiem būs labs noskaņojums.
(Ortogrāfija saglabāta)

avots

Leave a Comment