“Lai tad pasaule brūk un jūk mums zem kājām”. 4 Zodiaka zīmes, kuras ir izturīgas kā dimanti

Visspēcīgākā Zodiaka zīme pēc astrologu domām?

Astroloģija mums stāsta, ka ir kopīgas īpašības, kas atšķir vienā Zodiaka zīmē dzimušos, un daudzas no tām lielākā vai mazākā pakāpē ietekmē katra cilvēka raksturu. Kas attiecas uz spēku, ir zīmes, kuras ir daudz spēcīgākas par citām, raksta Doctor Andrei Laslau.

Lūk, četras visspēcīgākās Zodiaka zīmes:

1.Skorpions

Skorpioni ir ļoti spēcīgas personības. Bet galvenā procesu daļa norisinās viņiem iekšā: viņi reti parāda savas spējas, un ir ļoti koncentrēti uz sevi. Skorpiona rīcība ir vien aisberga redzamā daļa, visus lēmumus viņi iepriekš kārtīgi pārdomā. Atliek vien īstenot iecerēto. Skorpionam patīk būt pirmajam, bet viņi nestrebj karstu un neskrien vilcienam pa priekšu.

Cilvēki, kuri ir dzimuši Skorpiona zīmē, parasti ir ļoti kritiski, augstprātīgi un lieli privātīpašnieki. Ar viņiem dzīvot un strādāt kopā nav viegli. Bet viņi ir izlēmīgi, patstāvīgi un spēj sasniegt savu mērķi.

Vispopulārākie Skorpioni: Pablo Pikasso, Marija Antuanete, Leonardo di Kaprio, Keitija Perija, Raiens Goslings, Bils Geits.

Lasi arī: Kabalas mācībai ir savs “Zodiaks”. Kas pēc tā esat jūs? Slepenās zināšanas par cilvēku!

2. Lauva

Lauvas spēks ir viņa spējā valdīt un radīt iespaidu. Līderībai tomēr ir nepieciešams liels talants un nopietns spēks. Lauva spēj ap sevi pulcināt vajadzīgos cilvēkus, apvienot viņus ar pārliecinošu ideju, strikti sadalīt uzdevumus un rūpīgi tos vadīt. Papildus pluss ir tāds, ka Lauva nebaidās uzņemties atbildību. Un vēl šī zīme viegli uzveic konkurentu vārdu cīā, nenolaižoties līdz rājieniem un apvainojumiem.

Lauvas mīnuss ir viņa lielā tiekšanās pēc komplimentiem un viņa atkarības no citu cilvēku viedokļiem.

Sabiedrībā vispopulārākie darboņi, kuri dzimuši Lauvas zīmē: Endijs Vorhols, Baraks Obama, Madonna, Luijs Armstrongs, Žaklīna Kenedija Onasis, Amēlija Erkhārta.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu pārējās divas zīmes

Pievienot komentāru