Kurš no jums ir empāts, to pastāstīs jūsu Zodiaka zīme

Jaunava: floras empāts

Starp visiem empātu tipiem Jaunava ir tā, kas spēj burtiki ietekmēt un sajust viņai apkārt esošo ziedu, augu un koku vibrācijas. Nav noslēpums, ka visi astrologi Jaunavai iesaka stādīt ārstnieciskās zālītes savās mājās un ap tām. Lavanda, piparmētra un rozmarīns ir Jaunavas labākie draugi, un vispār visi botāniķi tā vai citādi ir tuvi viņas psihei.

Svari: emocionāli uztverams empāts

Vai jūs esat aizdomājušies, kāpēc Svari patiešām ir neizlēmīgi? Svari patiešām var sajust apkārtējo cilvēku emocijas, kas galarezultātā ietekmē viņu spriestspējas. Viņu garastāvokļa maiņas izraisa tieši šī unikālā spēja. Kad viņi iemācīsies atšķirt emocijas, kas pieder viņiem, no emocijām, kas viņiem nepieder, viņi var kļūt ārkārtīgi spēcīgi.

LASI VĒL: 

Katras zodiaka zīmes viena galvenā īpašība. Piekrīti? Par visu pastāstīs zvaigznes!

Skorpions: vidējs empāts

No visiem empātu tipiem tieši Skorpions spēj sajust garus un citas neredzamas būtnes, kas atrodas mums apkārt. Nav nekāds pārsteigums, kāpēc Skorpioni tiek uzskatīti par vislabākajiem burvju māksliniekiem. Turklāt viņš spēj redzēt cilvēkiem cauri, un iegūt vērtīgu informāciju no gariem. Galvenais šajā pārsteidzošajā spējā ir sajusties drošībā.

Strēlnieks: apgaismotais empāts

Vienmēr dzīves jēgas meklējumos esošajam Strēlniekam piemīt pārsteidzoša spēja empātiski sajust mūsos iekšā esošo patiesību. Nemelojiet Strēlniekam. Viņi novērtē godīgumu un taisnību. Turklāt viņi spēj acumirklī uzgriezt muguru tam, kurš ir nodevis viņu uzticību ilgi pirms patiesības nākšanas gaismā.

Mežāzis: ģeomantiskais empāts

Mēs esam Zemes daļa, un dažiem no mums piemīt pārsteidzoša spēja “sajust”, kas uztrauc mūsu Māti-Dabu. Turklāt Mežāzim ir unikāla spēja sajust ģeomantiskos viļņus, kas plūst zem viņa.

Tādējādi Mežāži spēj instinktīvi sajust, kas vietai par vainu, patīk tā viņam vai nē. Šīs spējas, ja tās pareizi attīsta, var sniegt pārsteidzošus un auglīgus rezultātus. Mežāži var kļūt par dabīgajiem fen-šui detektoriem, sajūtot enerģiju visapkārt savai mājai un, protams, strādājot!

LASI VĒL: 

Trīs Zodiaka zīmju pāru kombinācijas, kuras neveidos ilgstošas attiecības. Vari nemaz necerēt!

Ūdensvīrs: Gaijas empāts

Ūdensvīrs ir dzimis, lai būtu saistīts ar visu un visiem visapkārt. Tādējādi tas padara viņus par ļoti spēcīgiem empātiem. Tāpēc, ka viņi var sajust, vai Gaija – mūsu Māte Zeme – ir enerģijas pilna vai slima.

Ūdensvīrs var ne tikai sajust tuvāko cilvēku emocijas, bet arī veselu reģionu, ja ne pat kontintentu sajūtas. Turklāt kiber-empātijas prasme ir unikāla spēja, kuru viņi var turpināt attīstīt.

Zivis: astrālais empāts

Starp visiem empātu tipiem, šiem puišiem piemīt unikāla spēja sajust, kas notiek dažādās plaknēs. Turklāt Zivis pavisam viegli var sajust (un vēlāk, ja tas attīstīts atbilstoši, savstarpēji iedarboties ar) “Astrālo Plānu”.

Kāpēc tas ir svarīgi? Jo viņi patiesībā var sajust emocijas, pirms citi tās vispār apzinās. Astrālajā Plānā lietas pastāv vēl pirms mūsu Materiālā Plāna. Astrālā Plāna uztvere var palīdzēt Zivīm izvairīties no toksiskiem cilvēkiem.

Vai jūs ticat empātijai?

avots: mysticalraven.com

Pievienot komentāru