Kurā pozā jūs sēžat – tāds jūs esat cilvēks! Atpazīstat sevi?

B pozīcija.

Cilvēki, kuri sēž šādā stāvoklī, to arī dara, kā ģenerē idejas! Viņi pamatā ir introverti, jo neuztic savas domas citiem cilvēkiem.

Šie cilvēki prot nopelnīt, bieži vien viņi nepadodas kārdinājumam.

Nedomājiet – viņi ar prieku papļāpās ar jums! Viņi ir labākie sarunbiedri, un var patiešām patiesi pastāstīt jums par kaut ko jums nepieejamu un nesaprotamu.

Diez vai viņi pacietīgi gaidīs pirmdienu vai jauno gadu, lai sāktu dzīvi no baltas lapas. Kāpēc – ja reiz var sākt nekavējoties!

Acumirklī nomainīt imidžu, partneri, darbības sfēru, pilsētu vai pat valsti – viņiem ir dienas kārtībā.

Viņi ir tie, kuri centīsies jūs saprast, un būs pēdējie, kuri nosodīs. Ja jums dzīvē ir tādi cilvēki, nekad nelaidiet viņus vaļā – viņi ir šīs sabiedrības dārgakmeņi.

C pozīcija.

Cilvēki, kuri tā sēž, ir par sevi pārliecināti cilvēki, un lieliski zina, ko vēlas. Viņi zina savas stiprās un vājās puses, kā arī zina, kā tās izmantot.

Viņi ir ekstraverti, viņiem ļoti patīk atrasties uzmanības centrā.

Viņu attiecības ar apģērbu un lietām mēdz būt ļoti sarežģītas – šajā ziņā šīs būtnes ir ļoti kaprīzas un izvēlīgas.

Samērā bieži ap viņiem ir tā saucamais “bardaks” un “haoss” – bet tajā, kas citiem liekas nekārtīgs, ir kaut kāda loģiska sistēma: jebkuru noderīgo lietu saimnieks var atrast ar aizvērtām acīm.

Viņi ir kompānijas dvēseles, viņiem patīk ņemt iniciatīvu savās rokās. Dažreiz viņi liekas nedaudz lepni un augstprātīgi, bet šīs čaulas iekšpusē slēpjas vieni no patīkamākajiem cilvēkiem, ar kuriem jums nācies saskarties.

D pozīcija.

Cilvēki, kuri sēž šādā stāvoklī, ir labsirdīgi, maigi, godīgi un tieši. Pozitīvais un negatīvais viņu raksturā ir līdzsvarā.

Tie ir arī cilvēki, kuri pirmie steigsies palīgā, ja jūs viņiem vienkārši piezvanīsiet. Viņi nekaunās palīdzēt un ir nesavtīgi savā mīlestībā.

Viņu mīlestība tomēr var no apkārtējiem tikt uztverta, kā kaut kas pats par sevi saprotams, un tas ir vienīgais, ar ko viņi pastāvīgi saskaras.

Tas fakts, ka viņi joprojām paliek optimistiski un mīloši, neskatoties uz to, ka viņu uzticība tiek nodota, daudz ko vēsta par viņu rakstura spēku.

Viņi ir saprātīgi, inteliģenti, ievainojami, uzskata, ka tievā pasaule ir labāka par labu strīdu, un jūtas neērti, ja blakus viņiem kāds demonstrē savas jūtas publiski (un nav svarīgi, kas tas ir – kaislīgs skūpsts vai arī laulāto “skaidrošanās”).

E pozīcija.

Cilvēki, kuri sēž šajā pozīcija, ir kaislīgi un emocionāli. Viņi ir dzimuši vadītāji, ļoti labi organizēti un ambiciozi.

Viņi tiecas pēc ideālā, un ļoti uzmanīgi attiecas pret sīkumiem.

Viņi ir lieliski klausītāji, un ļoti labi saprot mājienus. Tieši viņu noslēptā un harizmātiskā personība padara viņus tik pievilcīgus un noslēpumainus.

Viņi atšķiras ar savu uzstājību (reizēm pārejoša spītībā) un mērķtiecību.

Godkārība liek šiem cilvēkiem aizmirst par kaprīzēm un virzīties uz priekšu – uz turieni, kur piepildās sapņi.

Viņiem ir ārkārtīgi svarīgs tas, kā viņi izskatās. Vienkāršiem garāmgājējiem nav ne jausmas, kādas pūles ir gatavs pielikt šīs personības, lai uzturētu sevi ideālā formā.

Sirds dziļumos, kaut kur dziļi, dziļi viņi ir nedaudz nepārliecināti par sevi, tāpēc bieži pieņem kritiku (lai arī viskonstruktīvāko un draudzīgāko) naidīgi.

Un, kā sēžat jūs?

avots

Leave a Comment