Kruīzu kompānija vadās skolotājus pa pasauli bez maksas. Viņi to ir pelnījuši!

Katrā skolā ir tas vienīgais skolotājs, kurš piepilda skolēnus ar prieku, iedvesmu un zināšanu alkām. Kompānija Norwegian Cruise Line (NCL) vēlas pateikties šiem neticamajiem skolotājiem ar bezmaksas kruīzu.

“Prieks” – tas šajā gadījumā nav parasts vārds: kruīzs notiks uz lainera, un tā nosaukums būs “Norwegian Joy” (Norvēģu prieks). Kruīzs paredzēts uz Ziemeļameriku 2019. gada maijā.

NCL dāvina 15 skolotājiem kruīzu uz ASV un Kanādu. Cilvēki ir aicināti izvirzīt pedagoga kandidatūru, kurš demonstrē patiesu kaisli savā darbā. Ikviens ir aicināts pastāstīt NCL, kāpēc tieši konkrētais kandidāts ir pelnījis šādu ceļojumu, un pēc tam par viņu nobalsot.

Labākie 15 nominētie cilvēki saņems bezmaksas kruīzu divām personām, ekskluzīvu uzaicinājumu uz apbalvošanas ceremoniju 3. maijā Sietlā, ieskaitot aviobiļetes un naktsmītnes, un iesēju laimēt galveno balvu – 15 000 $ savai skolai.

Kā daļa no Breakaway Plus klases kruīza kuģiem, “Norwegian Joy” cauru gadu brauks no Rietumu krasta līdz Aļaskai, Meksikas Rivjērai, Klusā okeāna piekrastei un Panamas kanālam.

Kruīza laikā ikvienam tiek piedāvātas lāzera cīņas, pastaiga svaigā gaisā un, iespējams, vissvarīgākā lieta tiem skolotājiem, kuri atdod visus spēkus darbā: SPA.

Vai tu gribētu atpūsties šādā kruīzā?

avots: goodmorningamerica.com

Pievienot komentāru