Ko drīkst un ko nedrīkst darīt otrā karmiskā aptumsumu koridora laikā no 2023. gada 14. līdz 28. oktobrim?

Kādas darbības ir aizliegtas no 2023. gada 14. līdz 28. oktobrim

Iestājoties aptumsuma koridora periodam, ir svarīgi būt modriem un piesardzīgiem, pieņemot lēmumus. Šī laika enerģija var būt emocionāli piesātināta, tāpēc ir svarīgi neļauties impulsīvām reakcijām. Neļauj emocijām vadīt tavu uzvedību un nepieņem svarīgus lēmumus, atrodoties emocionāla uztraukuma ietekmē.

Centieties izvairīties no situācijām, kas var izraisīt negatīvas emocijas. Tāpēc strādājiet pie pozitīvas attieksmes uzturēšanas, lai saglabātu savu auru tīru.

Izvairieties no pārmērīgas aizņemtības, kas var būt veids, kā izvairīties no iekšējā darba un sevis izzināšanas.

Arī aptumsuma koridors nes sev līdzi pārmaiņu un transformācijas enerģiju. Izvairieties no pretošanās pārmaiņām un atklāti pieņemiet pozitīvu pārmaiņu un personīgās izaugsmes iespēju.

Izvairieties no mēģinājumiem paveikt pārāk daudz uzreiz, jo ezoteriskais koridors ne vienmēr ir piemērots straujai un masveida garīgajai attīstībai. Dziļām pārmaiņām un pasaules izpratnei ir vajadzīgs laiks un pakāpeniskums, nevis tieksme pēc ātriem rezultātiem.

Ņemot vērā šī perioda spēcīgo enerģiju, esi gatavs iespējamām nemiera un trauksmes sajūtām. Mācieties nomierināt prātu un radīt mierīgu atmosfēru savā dzīvē, izmantojot meditāciju, jogu un citas relaksācijas tehnikas, lai saglabātu emocionālo līdzsvaru.

Leave a Comment