Ko darīt, lai novērstu putekļu nogulsnēšanos uz mēbelēm: triks, kas palīdzēs uz ilgu laiku aizmirst par tīrīšanu

Kas jāpievieno ūdenim, lai putekļi uz ilgu laiku nenokļūtu uz mēbelēm.

Liels daudzums putekļu, kas nosēžas uz plauktiem, mēbelēm un citiem interjera priekšmetiem, ne tikai bojā to izskatu, bet var būt arī kaitīgi mūsu labsajūtai. Pilnībā atbrīvoties no putekļiem nav iespējams, tie ir sastopami visur. Putekļiem ir tendence parādīties atkal un atkal uzreiz pēc tīrīšanas beigām. Tas ir tāpēc, ka daļa putekļu tīrīšanas laikā vienkārši paceļas gaisā un pēc tam atgriežas savā vietā.

Taču ir lielisks triks, ko, kā stāsta, viesnīcu uzkopšanai izgudrojušas istabenes Francijā. Vai to tiešām izdomāja istabenes Francijā, vai nē, ir vēl diskutējams jautājums. Bet šis triks darbojas un ļauj atbrīvoties no nebeidzamās tīrīšanas rutīnas.

Vispirms ir jāsāk ar mitru tīrīšanu. Kad cietās virsmas ir noslaucītas ar mitru drānu, paņemiet vēl vienu tīru drānu un pudelīti glicerīna.

Jums uz virsmas būs jāuzpilina pāris pilieni parastā aptiekas glicerīna un labi jānoslauka ar sausu drānu.

Lasi vēl: Neuzdrošinieties likt šos 3 populāros pārtikas produktus saldētavā: sabojāsiet savu svētku vakaru

Var arī samērcēt mikrošķiedras drānu tīrā ūdenī, izžāvēt un uz tās uzpilināt 2-3 pilienus aptiekas glicerīna. Rūpīgi noslaukiet tīras mēbeles ar šo drānu. Ja nepieciešams, savelciet lieko mitrumu ar tīru un sausu drānu.

Šis ir budžetam draudzīgākais veids, kā novērst putekļus pēc kārtējās tīrīšanas. Glicerīns uz mēbelēm izveido aizsargslāni, pateicoties kuram putekļi uzkrāsies mazāk intensīvi. Turklāt līdzeklis darbojas arī kā pulēšanas līdzeklis.

 

Pievienot komentāru