Kardioķirurgs I. Emecs iesaka : “Lai asinsspiediens būtu 120/70, dzeriet tukšā dūšā , 2 stundas pirms…”

 Vēl nesen augsts asinsspiediens mani uztrauca bieži. Taču tagad, kad kardiologs veica izmeklēšanu, viņš bija ļoti pārsteigts par manām pārmaiņām.

Atbrīvoties no asinsspiediena lēcieniem man palīdzēja 4 ēdamkarotes kāda pēc senas receptes pagatavota līdzekļa. Lieka pierādīja, ka ārstēšanās ar dabas līdzekļiem ir efektīva, rezultatīva un netoksiska metode. Lūk kāpēc šodien aizvien vairāk cilvēku pievēršas alternatīvajai medicīnai.

Ingvera, citrona un ķiploka maisījums

Šī recepte ir radusies Vācijā. Eliksīra sastāvā ir trīs spēcīgas sastāvdaļas: citrons, ķiploks un ingvers. Katrs no tiem jau pats par sevi ir ļoti veselīgs, taču, kad tos apvieno vienā receptē, tie spēj paveikt brīnumus.

Ķiploks ir labi pazīstams ar savām antibakteriālajām, pretiekaisuma un pretvīrusu īpašībām. Tā sastāvā ir plašs mikroelementu kopums: nātrijs, kalcijs, cinks, fosfors, varš, kas tad labvēlīgi iespaido asinsvadus. Ķiploks ir bagāts arī ar vitamīniem C, B6, magniju un šķiedrvielām.

Ingvera sakne labi pazīstama kā lielisks dabīgo antioksidantu avots. Tāpat tā ir ļoti vērtīga cilvēkiem, kuriem ir problēmas ar zarnu traktu. Ingveru uzskata par brīnumainu augu, kas apveltīts ar pretindes īpašībām. Bet tā sastāvā esošā aktīvā viela ingverols ir efektīva resnās zarnas vēža ārstēšanā un profilaksē.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru