Kāpēc Vēršiem ir tik grūti kādā iemīlēties!

Viņu mīlestību nākas nopelnīt  

Vēršos iemīlēties mēdz būt patiešām sarežģīti, raksta Horoscopo Negro. Viņi ir ļoti spītīgi un noslēgti cilvēki. Sākumā jums nāksies nopelnīt viņu uzticību. Nevis ieberzties uzticībā, bet nopelnīt! Vēršiem ir maz draugu, un viņi ir pieraduši pulcēt ap sevi pārbaudītus un uzticamus cilvēkus.

Iesākumā Vērsis jums liksies samērā vēss un attālināts. Bet tā ir tikai maska, kuru viņš izmanto, lai noslēptu savas patiesās jūtas. Pēc šīs Zodiaka zīmes cilvēku domām, izrādīt jūtas nozīmē parādīt savu vājību. Un tas nav pieļaujami!

Vērši baidās zaudēt kontroli pār situāciju, tāpēc nepielaiž tuvumā tos, kurus labi nepazīst.

Viņiem ļoti nepatīk, kad ar viņiem strīdas. Viņiem ir vajadzīgs cilvēks, kuram ir līdzīgi uzskati un prioritātes, un kurš neapstrīdēs katru viņu lēmumu.

Viss, kas Vērsim vajadzīgs, ir laiks. Viņam nepatīk steidzināt notikumus, viņš ilgi ieskatās cilvēkā, izpēta viņa uzvedību dažādās situācijās, un pēc tam jau nolemj – vai patiesi tas cilvēks ir pelnījis viņa uzmanību.

Dodiet Vērsim laiku, lai viņš varētu pie jums pierast. Viņš nemetīsies jaunās attiecībās, kā baseinā. Tas nav viņam raksturīgi.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru