Kādu labumu garneles atstāj uz vīriešu organismu

Cinks ir viens no elementiem, kas paaugstina testosterona līmeni, aktīvi piedalās spermatoģenēzē, attiecīgi labvēlīgi ietekmē vīriešu reproduktīvo funkciju. Iespējams, visi zina par kalcija labvēlīgo ietekmi uz organismu. Šis mikroelements ir kaulu audu, zobu pamats, aktivizē asinsradi, uzlabo nieru darbību, stiprina mūsdienu vīriešu imūnsistēmu.

Daudzi zina, ka beta-karotīns piešķir dabiskas izcelsmes produktiem raksturīgo sarkano krāsu. Garnelēs šo funkciju pilda astaksantīns – spēcīgākais dabiskais antioksidants, visu karotinoīdu “karalis”. Ir labi zināms, ka mūsdienu cilvēkam raksturīgs biežs stress, pārslodze, smēķēšana, mazkustīgs dzīvesveids. Spēcīgās garneļu antioksidantu īpašības ļauj nomākt brīvo radikāļu kaitīgo ietekmi, pārmērīgu oksidāciju vīriešu organismā un novērst daudzus destruktīvus procesus tajā.

Lielākā daļa vīriešu nav pieraduši lietot garneļu čaumalas. Bet to lietošana uzturā ir ļoti noderīgs vingrinājums gremošanas orgāniem, jo tā satur augu šķiedrvielu analogu – hitīnu. Šī unikālā dabiskā viela zarnās netiek sagremota. Hitīns iziet cauri visam kuņģa-zarnu traktam, pa ceļam savācot visus toksīnus un kaitīgās vielas, ļaujot atbrīvoties no pastāvīgiem aizcietējumiem.

Lasi vēl: Katras zodiaka zīmes ideālais randiņš

Visbeidzot, garneles ir ārkārtīgi bagātas ar selēnu, kas ir tieši iesaistīts vīriešu dzimumhormona testosterona biosintēzē. Šis ķīmiskais elements ir būtisks aktīvai seksuālajai dzīvei, kas apstiprina garneļu priekšrocības vīriešiem. Vieglas vakariņas ar mīļoto meiteni, kas sastāv no garnelēm, dārzeņiem, rīsiem un baltā vīna, nodrošinās neaizmirstamu randiņu un tā romantisku turpinājumu.

 

 

Leave a Comment