Kādi amuleti darbojas katrai Zvaigžņu zīmei kā naudas un bagātības pievilinātāji?

Foto – Pexels

Ezotēriķi atklājuši, kuri kristāli darbojas kā amuleti katrai Zvaigžņu zīmei, kas palīdz pievilināt naudu un bagātību.

Ja vēlaties iegādāties rotaslietu sev vai dāvanai, pievērsiet uzmanību dārgakmeņiem. Daži dārgakmeņi var jūs pasargāt un pat piesaistīt veiksmi. Bet daži pat pievilina bagātību!

Dārgakmeņi jau sen ir bijuši saistīti ar veiksmi un labklājību, un daudzas kultūras uzskata, ka tiem ir īpašas enerģijas un spējas, kas var ietekmēt cilvēku dzīvi pozitīvā veidā. Dažādi dārgakmeņi tiek uzskatīti par veiksminiekiem dažādās jomās, piemēram, finansēs, mīlestībā, veselībā un karjerā. Šeit ir daži piemēri, kā dažādi dārgakmeņi var piesaistīt veiksmi:

Sarkanais granāts: Šis dārgakmens ir saistīts ar enerģiju, drosmi un uzņēmību. Tās spēja palielināt enerģiju un motivāciju var palīdzēt sasniegt mērķus un veiksmīgi pārvarēt šķēršļus.

Sarkanais korneols: Šis dārgakmens tiek uzskatīts par veiksmes un dzīvesprieka veicinātāju. Tas var palīdzēt piesaistīt pozitīvas iespējas un veicināt optimismu un enerģiju.

Zilais topāzs: Zilā krāsa un tās mierinājošās īpašības padara zilo topāzu par dārgakmeni, kas saistīts ar mieru, sapratni un komunikāciju. Tas var veicināt harmoniju attiecībās un palīdzēt izprast savas emocijas.

Sarkanais kvarcs: Šis dārgakmens ir saistīts ar dzīves enerģiju. Tas var uzlabot  dzīves kvalitāti, tādējādi veicinot vispārēju labklājību un veiksmi.

Sudraba dimants: Šis dārgakmens ir saistīts ar mīlestību, romantiķi un attiecībām. Tas var palīdzēt piesaistīt mīlestību un veicināt harmoniju un uzticību attiecībās.

 

Izpildi šo testu!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 70%

0%

 

Un tā, kuri dārgakmeņi ir piemēroti katrai Zvaigžņu zīmei?

 

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Pievienot komentāru