Kāda ir labvēlīgākā nedēļas diena katrai zodiaka zīmei

Svari

Trešdiena ir laba diena Svariem. Merkura enerģija sniedz panākumus un cieņu sabiedrībā. Šajā dienā Svariem ir viegli būt pamanāmiem un iekarot jebkuru cilvēku. Trešdien ieplānotās svarīgās lietas nesagādās nepatikšanas un tiks viegli atrisinātas. Šajā dienā Svariem ir īpaši viegli sasniegt mērķi.

Lasi vēl: Ārsti ir atklājuši, kāds darbs palielina insulta risku

Skorpions

Ceturtdien Skorpioniem būs visvieglāk pārvērst sapņus realitātē, neatkarīgi no tā, vai tas attiecas uz karjeru vai personīgo dzīvi. Jupiters, kura vadībā ceturtdiena tiek pārvaldīta, spēcīgi ietekmē Skorpionus un dāvā viņu dienai tikai pozitīvus aspektus. Ceturtdien viņiem nav nekādu nekontrolētu virsotņu.

Strēlnieks

Tava labvēlīgā diena ir sestdiena. Sestdienās Strēlniekiem ir viegli atrast izeju no jebkuras situācijas un sasniegt savu. Saturns, šīs dienas patrons, sniedz viņiem garīgo harmoniju un iespēju paskatīties uz pazīstamām lietām no jauna skatupunkta. Šajā dienā ir viegli gūt labumu no apkārtējās situācijas un nodibināt starppersonu attiecības.

Mežāzis

Svētdiena tiek uzskatīta par labvēlīgu dienu Mežāžiem. Šo dienu pārvalda Saule, kas ir liels enerģijas centrs. Enerģijas siltums būs labvēlīgs panākumiem. Svētdien ir viegli justies labi jebkurā sabiedrībā un parādīt sevi no labās puses. Tieši nedēļas pēdējā dienā Mežāži var piedzīvot pozitīvas pārmaiņas dzīvē.

Ūdensvīrs

Tev nesīs panākumus otrdiena, aktīvā dienā, kurā valda Marss. Spēcīgas enerģijas straumes var atmodināt tavas nevaldāmās alkas pēc dzīves. Jebkuram darījumam, ko uzsāksi otrdien, būs labvēlīgs iznākums. Un pats galvenais, tieši šajā brīdī tev vajadzētu uzticēties savai sirdij, tā tevi nepievils.

Zivis

Piektdiena tev ir labvēlīga nedēļas diena, kas norisinās Veneras aizgādībā. Zivis visbiežāk šajā dienā satiek savu likteni. Mīlestība, kas uzliesmoja piektdien, nākotnē pāraugs nopietnās un laimīgās attiecībās. Lai ko tu darītu šajā dienā, tevi gaidīs tikai veiksme.

 

 

Leave a Comment