Kabalas mācībai ir savs “Zodiaks”. Kas pēc tā esat jūs? Slepenās zināšanas par cilvēku!

Таmmuz (Vēzis)

Šī ir ūdens stihija, kas atrodas Mēness ietekmē. Vēži ir gudri un atjautīgi cilvēki ar labi attīstītu intuīciju. Visvairāk par visu pasaulē Vēži novērtē māju sajūtu un siltumu.

Viņu galvenās prioritātes – mīlestība un ģimenes vērtības. Pēc skata viņi ir stipri un izturīgi, bet aiz šīs maskas slēpjas maiga un ievainojama dvēsele. Cilvēki, kuri dzimuši šajā zīmē, māk paredzēt notikumus.

Аv (Lauva)

Lauvas pārvalda Saule – galvenā Saules sistēmas planēta. Šie ir spēcīgi un mērķtiecīgi cilvēki, dzimuši līderi. Viņiem piemīt neticams šarms un harizma.

Apkārtējos piesaista Lauvu augstsirdīgums, jūtīgums un asais prāts. Viņi necieš rutīnu, viņiem patīk ceļot, ciena visu skaisto visapkārt, patīk justies kā Visuma centram, dievina uzslavas.

Elul (Jaunava)

Jaunavas pārvalda Mekūrijs, viņas ir labsirdības un taisnīguma iemiesojums. Šie cilvēki ir dzimuši perfekcionisti, ideālisti, kuri pastāvīgi pilnveidojas un to pašu prasa arī no citiem.

Jaunavas ir ļoti izvēlīgas, pamana trūkumus itin visā, ar ko nonāk saskarsmē. Šie cilvēki ir praktiski, viņi uz dzīvi skaitās skaidri un reālistiski, pieprasa kārtību sadzīvē, var būt pārlieku piekasīgi.

 

Lasi arī: Kabalas mācībai ir savs “Zodiaks”. Kas pēc tā esat jūs? Slepenās zināšanas par cilvēku!

Тišrei (Svari)

Svari apsver katru sīkumu, apdomā katru vārdu un rīcību, tiecas pēc harmonijas un taisnīguma. Tie ir augstsirdīgi un labsirdīgi cilvēki, viņi cenšas pret visiem izturēties vienādi labvēlīgi.

Viņiem ir daudz draugu, viņi ir praktiski un rūpīgi, konsekventi, un vienmēr zina, ko vēlas no dzīves. Viņiem grūti nākas pieņemt lēmumus. Viņi tiecas izsvērt un izskatīt visus iespējamos variantus.

Hešvan (Skorpions)

Tie stipri un noslēpumaini cilvēki. Šī zīme pieder ūdens stihijai. Skorpioniem piemīt neticama harizma un enerģija. Viņi ar savām idejām spēj aizraut cilvēkus.

Viņi pavisam viegli pārslēdzas no vienas lietas uz otru. Viņu noskaņojums var mainīties zibens ātrumā – lūk, Skorpions smējās un jokojās, bet pēc minūtes jau dusmojas. Iemīlas arī viņi tikpat momentāni, bet spēj ātri pārdegt.

Kislev (Strēlnieks)

Viņi pavisam viegli iepazīstas, ir aktīvi un dzīvespriecīgi, viņiem ir grūti nosēdēt uz vietas. Strēlnieki dievina piedzīvojumus, viņiem patīk iepazīt arvien jaunus cilvēkus.

Viņi pastāvīgi ģenerē idejas, necieš garlaicību un vienveidību, izdomā sev izklaides. Strēlnieks ir jebkuras kompānijas dvēsele, viņš ir sabiedrisks un draudzīgs, ar viņu ir viegli komunicēt.

Tevet (Mežāzis)

Mežāžiem svarīga ir neatkarība un materiālā brīvība. Viņiem piemīt stipra griba un mērķtiecīgums, viņi nebaidās no vientulības, un netiecas izveidot ģimeni.

Viņiem raksturīga noslēgtība, Mežāžiem nepatīk zaudēt vecus draugus. Viņi nicina izšķērdību, viņi ir ļoti taupīgi, ļoti baidās vecumdienās palikt bez lieka graša kabatā. Necenšas būt uzmanības centrā, bieži paliek maliņā.

Ševat (Ūdensvīrs)

Ūdensvīrs nevēlas līdzināties citiem, viņu interesē materiālās vērtības, viņš dod priekšroku dzīvot pats pēc saviem likumiem un noteikumiem. Viņš ir ļoti ziņkārīgs, viņu aizrauj viss jaunais.

Ūdensvīram ir daudz talantu, viņam piemīt laba atmiņa un intelekts. Nepatīk, kad tiek ierobežota viņa brīvība. Tādā gadījumā kļūst nejauks un rupjš.

 

Lasi arī: Kabalas mācībai ir savs “Zodiaks”. Kas pēc tā esat jūs? Slepenās zināšanas par cilvēku!

Аdar (Zivis)

Tie ir sentimentāli un jūtīgi cilvēki, viņi spēj pa īstam līdzpārdzīvot cita bēdām. Tie ir bailīgi un pat vājas gribas cilvēki. Viņi bieži peld pa straumi, viņus ir viegli vadīt.

Zivis bieži krīt galējībās. Viņi var radīt histēriju sīkuma dēļ, un palikt mierīgas, kad draud briesmas. Tādi cilvēki ātri atrod kopīgu valodu ar apkārtējiem, bet viņiem ir grūti saprast pašiem sevi.

Vai jūs piekrītat iegūtajam raksturojumam?

avots: stiriactuale.net

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ifōr</cite>

    Kabalas zodiaks nesakrīt ar rietumu. Piem., man dzimšanas diena 23. maijs un pēc rietumu esmu Dvīnis, bet pēc Kabalas – Vērsis. Kādi datumi ātrai zīmei? Citādi, taču, šai informācijai nav nozīmes!

Pievienot komentāru