Kā zeķubikses par 6.5$ palīdz Keitai Midltonei izskatīties neatvairāmi. Miljonu vērts noslēpums!

Nevienam nav noslēpums, ka Keitai Midltonei ir pienākums izskatīties nevainojami. Tas viņai arī praktiski vienmēr izdodas! Hercogiene ne tikai vienmēr nēsā augstpapēžu kurpes – viņa vienmēr burtiski mirdz un apbur pasauli sev visriņķī.

Nešaubīgi, ka Keitai ir savi noslēpumi, lai jebkurā situācijā izskatītos izcili, un par vienu no tiem mēs uzzinājām nesen. Runa ir par viņas kaprona zeķubiksēm.

Sievietes, kurām ir pienākums vilkt kaprona zeķubikses, zina teikt, ka ne visas ir vienādi skaistas  un cenai šeit nav nozīmes. Pat visdārgākās no tām var nodevīgi spīdēt. Tā ir slikta gaume! Keita to nevar atļauties, turklāt viņa nepārtraukti atrodās paparaci uzmanības centrā.

Izrādās,ka hercogiene dod priekšroku John Lewis zeķubiksēm. To cena ir nieka 5 paundi (aptuveni 6.5 dolāri) un tās var iegūt ķermeņa, bronzas vai melnā krāsā.

Zeķubikses ne tikai labi izskatās uzvilktas kājās,

tām arī nav spīdīgās likras, bet tām ir savs mazais noslēpums. Uz John Lewis zeķubikšu pēdiņām ir silikona rieviņas, kas novērš slīdēšanu. Ļoti ērti, ņemot vērā faktu, ka slavenības bieži vien ērtībās labad velk apavus vienu izmēru par lielu.

Plānās 7 DEN zeķubikses ir tik tikko manāmas uz kājas.

No Keitas Midltones stila ir daudz ko mācīties, turklāt viņas noslēpumi ir pieejami ikvienai sievietei. Kādām zeķubiksēm dod priekšroku tu? Mums ļoti patīk uzzināt par jaunākajām modes tendencēm!

avots: fabiosa.ru

COMMENTS

  • <cite class="fn">Iza</cite>

    Mūžīgās spicenes ir vairāk krievu sieviešu stils. Nabaga etiķešu upuri… Keitai jau tagad kājām īkšķu kauliņi šķībi…

Pievienot komentāru