Kā vienkārša prosa izglāba vīram kāju. Receptes dažādu slimību ārstēšanai ar prosu. Šie graudi palīdz vienmēr

Cistītu ārstē ar prosas ūdeni. Prosu kārtīgi nomazgā, līdz ūdens kļūst caurspīdīgs. Pēc tam aplej 2-3 tējkarotes prosas ar pusglāzi ūdens. Sakuļ ar karoti un dzer pirms vai pēc ēšanas. Atkārto trīs līdz četras reizes dienā, divu nedēļu garumā. Pie tam, lielā daudzumā uzturā jālieto ķiršu vai saldo ķiršu ogas un trīs reizes dienā jādzer tēja ar šo  ievārījumu. Ja nav ievārījuma, var vārīt ķiršu lapas.

Novājēt palīdz regulāra šī līdzekļa lietošana. Aplejiet pusglāzi nomazgātas prosas ar glāzi vārīta ūdens istabas temperatūrā. 10-15 minūtes paspaidiet prosas graudus ar rokām, līdz ūdens kļūs balts kā piens un tad uzreiz to izdzeriet. Šī “piena ”lietošana palīdz arī cistīta ārstēšanā.

Tromboflebīts. Gribu dalīties ar savu prieku – pastāstīt, kā manam vīram palīdzēja recepte, kas bija nodrukāta kādā 2002. gada avīzē. Lieta tāda, ka manam vīram izveidojās tromboflebīts. Kāja pastāvīgi pietūka , bet āda dēļ trombiem bija kļuvusi melna ar violetu nokrāsu. Ķirurgs poliklīnikā izrakstīja vīram nosūtījumu uz slimnīcu, bet tur pateica, ka viņa tromboflebītu viņi izārstēt nevarot. Tad vīrs palūdza man pameklēt receptes avīzēs. Un, paldies Dievam, es atradu. Recepte izrādījās vienkārša un pieejama, bet pats svarīgākais – tā palīdzēja manam vīram! Melnums no kājas pazuda pat pirms ārstēšanās beigām, bet tūska mazinājās pakāpeniski. No visas sirds gribu pateikties receptes autoram V.M. Liholetam no Jaunās Kahovkas.

Pateicoties viņam vīrs tika galā ar tromboflebītu. Domāju, ka Viktors Mihailovičš man piedos, ja es padalīšos ar šo recepti ar visiem lasītājiem. Un tā – paņemam 200 gramus saimniecības ziepes, 200 gramus vecu speķi, 200 gramus labas prosas, 200 gramus sīpolu un to visu samaļ gaļasmašīnā ( graudus gan es satrinu, bet ziepes sarīvēju uz rīves, samalu tikai speķi un sīpolus) Tad to visu samaisa, līdz iegūst viendabīgu masu. Tad šo masu atjauc ar ūdeni, līdz veidojas ziedes konsistence un liek ievilkties uz 24 stundām.

Iegūto ziedi liek virsū trombam 10 dienas pēc kārtas. Tad 10 dienas ietur pauzi un pēc tam atkal atkārto procedūru ne mazāk kā trīs reizes. Ziedu uzliek uz linu auduma, virsū liek kopresējošu pārsēju un satin vilnas audumā. Kompresi liek uz nakti. Manam vīram palīdzēja jau pēc divām reizēm.

Pirms jebkura preparāta lietošanas, vai ārstēšanas metodes obligāti konsultējieties ar savu ārstējošo ārstu!

avots: vkurselife.com

Leave a Comment