5 produkti, no kuriem paniski baidās jūsu iekšējie orgāni Ne vis ir veselīgs, kas mutē iekšā!

Jūs būsiet pārsteigti, bet mūsu iekšējiem orgāniem ir savas bailes, un reizēm jūsu darbības tos burtiski nogalina!

Ar katru gadu aug onkoloģisko saslimšanu skaits, bet iemesls tam ir nepareiza ēšana. Speciālisti uzsver, ka vēzis daudzos gadījumos nav ārstējams, tāpēc liela uzmanība jāpievērš profilaksei.

Vēzis var skart plaušas, aknas, nieres un citus orgānus. Taču, lai pasargātos no vēža, un arī no infarkta, hepatīta, nieru mazspējas un citām slimībām, vajag ieklausīties savā ķermenī un beigt viņu terorizēt!

Nieres baidās no gaļas.

Gaļa ir neatņemama uztura sastāvdaļa, kas nodrošina mūsu organisma attīstību. Taču pārlieku liels gaļas daudzums noved pie tā, ka olbaltums rada papildus slodzi nierēm. Un starp citu, lai izvadītu toksiskos savienojumus, ko saņemam no gaļas, nierēm ir jāstrādā trīs reizes vairāk nekā pie veģetārā uztura.

Jaunība, kad nieres ir veselas, šīs vielas tiek izvadītas bez liekas piepūles. Taču ar gadiem, nieru darbība vājinās un tām kļūst aizvien grūtāk izvadīt šos kaitīgos pārpalikumus. Tas tad arī noved pie slimībām.

Sirds baidās no sāls.

Pārlieku daudz sāls uzturā vispār ir kaitīgs. Sāls paaugstina asinsspiedienu: pēc ekspertu aplēsēm, katrs sāls grams dienā palielina spiedienu par 2mm.

Tāpēc pieaugušajiem ir ieteicams lietot ne vairāk kā 6 gramus sāls dienā. Ieteicams arī pirkt hlora kāliju hlora nātrija vietā, jo nātrija joni paaugstina augsta asinsspiediena risku.

Aknas baidās no dzīvnieku taukiem.

Pēc statistikas, vairums cilvēku ar lieko svaru cieš no  aknu steatozes. ( aptaukošanās) Ja jūs uzturā lietojiet daudz tauku, tie nosēžas uz jūsu aknām. Tas ir ļoti kaitīgi: tauku pārstrādei ir vajadzīgs ilgs laiks, kas, savukārt, rada  aknām tādas komplikācijas kā ciroze, hepatīts un pat aknu vēzis.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru